3 maanden traject

1:1 COACHING

BUSINESS, LIFE & MINDSET COACH

HOE ZIE JIJ JOUW BUSINESS HET LIEFST?

Hoe zie jij jouw bedrijf het liefst?

Wil jij genoeg omzet genereren om niet alleen je kosten te dekken, maar ook echt geld overhouden om te investeren? En zou je jezelf graag een mooi salaris willen uitbetalen en een team om je heen willen opbouwen?

Streef je naar minder hard werken met meer resultaat, zodat je meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen? Dit was immers de reden waarom je ooit als online ondernemer begon.

Droom je ervan om zonder stress en frustratie dagelijks te werken aan je klanten, in plaats van te worstelen met het runnen van je bedrijf?

Verlang je naar structuur en een goede planning, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen en geen tijd verspilt aan onnodige acties?

Het is tijd om jouw ideale bedrijf realiteit te maken. Laat mij jou helpen om je visie werkelijkheid te laten worden.

92% TEVREDENHEID

ONDER DE KLANTEN

Handtekening (1.75 x 1 in) (6)

LIFE COACH

PROFESSIONAL GROUP LID

7+ JAAR

COACH EN OPLEIDER

BOOST YOUR BUSINESS 1:1 COACHING TRAJECT

Het 3 maanden traject bestaat uit;

  • Een online kick-off strategie sessie (90 minuten) die je mag opnemen.
  • Daarnaast hebben we in deze 3 maanden om de week, dus 6x online strategische & praktische 1:1 coaching sessies (60 minuten) via Zoom.
  • Gedurende het traject kun je 1:1 chatten met mij via Slack.
  • Elke maandag krijg je een berichtje van mij om je countable te houden.
  • In 5 stappen gaan we gaan de slag met jouw online business.
  • Toegang tot mijn Build & Boost Your Online Business Training

Voor wie is dit traject geschikt;

  • Dit traject is voor kennisondernemers die in 3 maanden hun bedrijf stevig willen neerzetten of opschalen. Het is een op maattraject waarin je stap voor stap intensief begeleid wordt.
2024 Nicole eigen fotoshoot-20

NA DIT 3 MAANDEN TRAJECT HEB JIJ:

Weer volledig controle over jouw business, omzet, klanten toestroom, werkuren, teamleden, zichtbaarheid en plezier in je online business! je weet hoe je wat moet doen om meer structuur te houden, je hebt een strategisch plan waar je verder mee aan de slag kan, je weet hoe je jouw business voor je kan laten werken inplaats van dat jij voor jouw business werkt (ja lees deze zin nog maar even een keer!)
RUST - CONTROLE - PLEZIER - GROEI - STRATEGIE
zijn de kernwoorden voor dit traject.

WAT VINDEN ANDEREN VAN MIJ

Marleen Demmers
Marleen Demmers
Nicole komt op mij over als een betrouwbare en vakkundige dame, die door haar enthousiasme in staat is mensen 'aan' te zetten om actie te ondernemen. Ik ken haar alleen 'online' maar zelfs door het beeldscherm geeft zij mij het vertrouwen dat ook ik de stap kan wagen om voor mezelf te beginnen. Erg dankbaar voor de kennismaking met Nicole!
Marlouke Rambaldo (Marlouke)
Marlouke Rambaldo (Marlouke)
In 2021 in contact gekomen met Nicole en na een zeer prettig gesprek de grote stap genomen om VA te worden. Ze heeft mij de eerste maanden positief gecoacht en feedback gegeven. Zo fijn om met iemand te sparren en je droom werkelijk te maken. Bedankt Nicole voor afgelopen half jaar!
bianca storms
bianca storms
Een half jaar geleden ben ik bij Nicole begonnen met de opleiding Virtual Assistant. Haar persoonlijke aanpak sprak me meteen aan. Op 3 januari 2022 ben ik mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant gestart. Nicole heeft me niet alleen geleerd hoe een ondernemer te zijn, maar me ook als coach met raad en daad bijgestaan, me gemotiveerd als ik het even niet zag zitten, maar vooral mij gebracht naar het punt waar ik nu ben en waar ik vol vertrouwen kan zeggen: "Ik weet dat mijn bedrijf een succes gaat worden". Dus wil je een opleider, die kijkt naar wat jij nodig hebt en die niet alleen het boekje volgt, plan een vrijblijvend gesprek met haar in en kijk of jij net als ik meteen die klik met haar hebt. Zij heeft het in zich om jou te coachen naar dat wat jij wilt bereiken.
Monique Wolst
Monique Wolst
Nicole is een topper! Niets is teveel moeite en je krijgt persoonlijke aandacht. De opleiding is niet puur een VA opleiding, maar een opleiding tot ondernemer. Met alle tools die je daarin het beste kunt gebruiken en een stukje reflectie van wie je bent, waar je heen kunt en dat allemaal in die toffe opleiding! Ik ben dankbaar dat ik haar heb gevonden en met haar mag werken!

HET 3 MAANDEN BOOST YOUR BUSINESS TRAJECT BEDRAAGT €2897,-
of €987,- per maand

Voor die investering gaan wij samen in een 1:1 coaching traject jouw business volledig boosten. Eerst zoeken we de pijnpunten op (die elke groeiende ondernemer heeft) en daarna gaan we deze strategisch aanpakken. We gaan werken voor je business en minder in je business. Ik leer jou de juiste technieken om wel meer omzet te maken. Om wel controle over je business te krijgen. Je hoeft niet langer alles alleen uit te zoeken. Ik weet wat er voor nodig om te groeien, structureren en dus meer omzet te verkrijgen. LET ME HELP YOU

Weten wat ik en mijn traject voor jou kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken. Ik geef je sowieso tips mee zodat jij vast kan starten aan jouw groei!

Weten wat ik en mijn traject voor jou kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken. Ik geef je sowieso tips mee zodat jij vast kan starten aan jouw groei!

Contact mij

+31 6 28 65 78 60 // hello@nicolebunschoten.nl

Social Media

Adres

Van Cuycklaan 4 - Oegstgeest