6 maanden traject

1:1 COACHING

BUSINESS, LIFE & MINDSET COACH

HOE ZIE JIJ JOUW BUSINESS HET LIEFST?

Hoe zie jij jouw bedrijf het liefst?

Wil jij genoeg omzet genereren om niet alleen je kosten te dekken, maar ook echt geld overhouden om te investeren? En zou je jezelf graag een mooi salaris willen uitbetalen en een team om je heen willen opbouwen?

Streef je naar minder hard werken met meer resultaat, zodat je meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen? Dit was immers de reden waarom je ooit als online ondernemer begon.

Droom je ervan om zonder stress en frustratie dagelijks te werken aan je klanten, in plaats van te worstelen met het runnen van je bedrijf?

Verlang je naar structuur en een goede planning, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen en geen tijd verspilt aan onnodige acties?

Het is tijd om jouw ideale bedrijf realiteit te maken. Laat mij jou helpen om je visie werkelijkheid te laten worden.

92% TEVREDENHEID

ONDER DE KLANTEN

Handtekening (1.75 x 1 in) (6)

LIFE COACH

PROFESSIONAL GROUP LID

7+ JAAR

COACH EN OPLEIDER

BOOST YOUR BUSINESS 1:1 COACHING TRAJECT

Het 6 maanden traject;

  • Het 6 maanden traject starten we met een live dag (10:00-16:00 uur). Tijdens deze dag gaan we jouw business volledig onder de loop nemen.
  • Je aanbod kritisch bekijken of aanpassen, brainstormen, (nieuwe) klanten bespreken en met een passende strategie werken aan jouw doelen / structuur / sales- / marketingacties en jouw online zichtbaarheid. We creëren jouw droom business!
  • Daarnaast hebben we 8x online strategische & praktische 1:1 coaching sessies (45 minuten).
  • Gedurende het traject kun je onbeperkt 1:1 chatten met mij via Slack.
  • Elke maandag krijg je een berichtje van mij om je countable te houden.
  • In de laatste maand van het 6 maanden traject hebben we nog 1 live sessie (van een halve dag, 4 uur) waarin we samen alle genomen stappen doorlopen, open eindjes afronden en samen toosten op 6 succesvolle maanden.
  • In 5 stappen gaan we gaan de slag met jouw online business.
  • Toegang tot mijn Build & Boost Your Online Business Training.

Voor wie is dit traject geschikt;

  • Dit traject is voor kennisondernemers die in 6 maanden hun bedrijf echt stevig willen neerzetten en opschalen. FUTUREPROOF Het is een op maattraject waarin je stap voor stap intensief begeleid wordt.
2024 Nicole eigen fotoshoot-20

NA DIT 6 MAANDEN TRAJECT HEB JIJ:

Weer volledig controle over jouw business, omzet, klanten toestroom, werkuren, teamleden, zichtbaarheid en plezier in je online business! je weet hoe je wat moet doen om meer structuur te houden, je hebt een strategisch plan waar je verder mee aan de slag kan, je weet hoe je jouw business voor je kan laten werken inplaats van dat jij voor jouw business werkt (ja lees deze zin nog maar even een keer!)
RUST - CONTROLE - PLEZIER - GROEI - STRATEGIE
zijn de kernwoorden voor dit traject. Je hebt een TOTAAL PAKKET voor jouw business.

WAT VINDEN ANDEREN VAN MIJ

Marleen Demmers
Marleen Demmers

Nicole komt op mij over als een betrouwbare en vakkundige dame, die door haar enthousiasme in staat is mensen 'aan' te zetten om actie te ondernemen. Ik ken haar alleen 'online' maar zelfs door het beeldscherm geeft zij mij het vertrouwen dat ook ik de stap kan wagen om voor mezelf te beginnen. Erg dankbaar voor de kennismaking met Nicole!

Manon Faijdherbe
Manon Faijdherbe

Fijne opleiding met logische opbouw en goede handvatten voor het opstarten van je eigen onderneming als Virtual Assistant.
Regelmatig contactmomenten die je zelf gemakkelijk in kunt plannen, maar bij vragen tussendoor reageert Nicole ook altijd snel.
Bedankt voor de afgelopen 4 maanden!

Suzanne de Jong
Suzanne de Jong

Prima ervaring! Goede basis voor een VA bedrijf en persoonlijke begeleiding tijdens en na het traject 👍🏻

Marlouke Rambaldo
Marlouke Rambaldo

In 2021 in contact gekomen met Nicole en na een zeer prettig gesprek de grote stap genomen om VA te worden. Ze heeft mij de eerste maanden positief gecoacht en feedback gegeven. Zo fijn om met iemand te sparren en je droom werkelijk te maken. Bedankt Nicole voor afgelopen half jaar!

Monique Wolst
Monique Wolst

Nicole is een topper! Niets is teveel moeite en je krijgt persoonlijke aandacht. De opleiding is niet puur een VA opleiding, maar een opleiding tot ondernemer. Met alle tools die je daarin het beste kunt gebruiken en een stukje reflectie van wie je bent, waar je heen kunt en dat allemaal in die toffe opleiding! Ik ben dankbaar dat ik haar heb gevonden en met haar mag werken!

Judith
Judith
VA

Ik ben Nicole zeer dankbaar. Zij heeft mij tijdens de opleiding echt geholpen. Precies waar ik het nodig had. Dit verschilt natuurlijk per persoon en daarom ben ik zo blij met deze opleiding! Waar je meer begeleiding nodig hebt krijg je die, waar je minder nodig hebt ga je sneller doorheen. Nicole heeft veel kennis van allerlei tools maar is heeft ook zeer creatieve geest en denkt 100% maar vooral ook oprecht met je mee. Vooral die oprechtheid waardeer ik enorm!! Ik raad de opleiding iedereen aan zodat je een goede start kan maken als VA.

Marjolein
Marjolein
VA

Ik heb de training bij Nicole als heel prettig ervaren. Door de 1-op-1 coaching heb ik gericht begeleiding gehad bij het opzetten en zichtbaar maken van mijn bedrijf. Nicole brengt de informatie heel enthousiast en ondersteund waar nodig en wanneer nodig. Voor advies kan ik haar altijd een bericht sturen. Wat ik ontzettend prettig vind is dat er een back-up is, ook als je de training hebt gehad. Nicole, je bent een topper!

Jennifer
Jennifer

I love meeting new people who have also found their true calling! Nicole loves what she does; helping VA's work on their Passion and Services etc. I have seen a lot of offers for helping grow a VA business but the first call I had with Nicole was already inspirational and excited me! I found my passion during the training at Nicole.

Yvonne Ruckert
Yvonne Ruckert
ResponsiveMarketing

Ik werk nu een half jaar samen met Nicole voor dezelfde klant en ervaar haar als zeer prettig in de samenwerking en ze is een kei in het aansturen van een team (ja, ook mij ?), behoudt het overzicht en weet iedereen mee te krijgen dezelfde kant op. Ook denkt ze pro-actief mee met de klant en geeft waardevolle marketingadviezen.
Door haar manier van werken heeft ze een structuur gecreëerd waarin iedereen tot zijn recht komt en zich kan richten op de juiste taken. Daarnaast is ze gewoon ook nog een heel gezellig mens met een goed gevoel voor humor.

Anne-Maartje Blok
Anne-Maartje Blok Mentor voor moeders & Kindercoach

We hebben een fijne samenwerking gehad. Nicole luisterde goed naar mijn wensen en zo konden we er een super mooie website van maken. Ik ben erg blij het het uiteindelijke resultaat.

Manuela van Prooijen
Manuela van Prooijen Weblish

Over het werk van Nicole.
Zoals je weet ben ik dol op de manier hoe jij je site hebt neergezet: eigen, gedurfd en goed bewegwijzerd. Mensen weten waarvoor ze komen en waar ze moeten zijn.
Social Media: Typisch een onderdeel waar ik niet eens naar je social media kanaal hoef te gaan, je bent aanwezig en presenteert jezelf op een positieve en creatieve manier

Kirsten
Kirsten

Ik werk nu enige tijd samen met Nicole. Ik vind de samenwerking fantastisch! Nicole is een leuke, vrolijke vrouw, die van aanpakken weet. Het mooie van Nicole en de opleiding vind ik de persoonlijke begeleiding. Dit is absoluut een pluspunt! Nicole helpt je met hetgeen jij nodig hebt. Geen vraag is teveel. Daarnaast weet ze met haar altijd vrolijke humeur jou naar het volgende level te brengen!

De opleiding is goed opgebouwd, goed ingericht, overzichtelijk en duidelijk. Jouw individuele, persoonlijke aanpak is een pure aanpak. Ik krijg Nicole. Niets anders. Ik krijg advies, en tips, maar vooral jouw aandacht niet alleen in een uurtje, maar altijd loopt de afspraak uit, neem je de tijd. Na de afspraak, tijdens de opleiding is er altijd gelegenheid om via Slack een persoonlijke vraag of een persoonlijk dilemma met je door te nemen. Jij geeft jezelf meer dan 100%. Dat is Nicole.

Anoniem
Anoniem

Ik vond de opleiding heel boeiend, heel wat bijgeleerd en waardevolle info gekregen. Vooral de persoonlijke aanpak, meestal zijn webinars op voorhand opgenomen, maar bij Nicole was deze live waardoor ook je een antwoord kreeg op je vragen.

Sandra
Sandra Bureau Meessen

Zeer plezierig, directe aandacht voor mij, mijn verhaal, mijn context, mijn vragen. Opleiding bevat alle aspecten om mijn bedrijf goed ingericht te activeren, doorlopend bij te sturen en mijzelf als professioneel opererend VA in de markt te positioneren. En Nicole begeleidt als partner en stuurt bij waar nodig als expert.

Previous
Next

HET 6 MAANDEN BOOST YOUR BUSINESS TRAJECT BEDRAAGT €5794,-
of €987,- per maand

Voor die investering gaan wij samen in een 1:1 coaching traject jouw business volledig boosten. Eerst zoeken we de pijnpunten op (die elke groeiende ondernemer heeft) en daarna gaan we deze strategisch aanpakken. We gaan werken voor je business en minder in je business. Ik leer jou de juiste technieken om wel meer omzet te maken. Om wel controle over je business te krijgen. Je hoeft niet langer alles alleen uit te zoeken. Ik weet wat er voor nodig om te groeien, structureren en dus meer omzet te verkrijgen. LET ME HELP YOU

Weten wat ik en mijn traject voor jou kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken. Ik geef je sowieso tips mee zodat jij vast kan starten aan jouw groei!

Weten wat ik en mijn traject voor jou kunnen betekenen?

Laten we dan kennismaken. Ik geef je sowieso tips mee zodat jij vast kan starten aan jouw groei!

Contact mij

+31 6 28 65 78 60 // hello@nicolebunschoten.nl

Social Media

Adres

Van Cuycklaan 4 - Oegstgeest