Denemarken 2023-57

AANBOD Life Coaching

Ik ben een groot voorstander van korte trajecten, omdat ik geloof dat dit het beste aansluit bij jouw aandachtscurve. Verandering is iets wat we vaak het liefst snel zien gebeuren. We streven naar een leven in het hier en nu, dat betekent ook actie ondernemen in het heden. Bij mij krijg je precies dat.

Als je een kortdurend veranderingsdoel hebt, boek je met 3 sessies al aanzienlijke resultaten. Wil je iets meer diepgang of uitgebreidere veranderingen, dan is mijn traject van 5 sessies iets voor jou!

In beide gevallen gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke groei, jouw leven en jouw zakelijke doelstellingen. Klaar om de volgende stap te zetten? Laten we beginnen!

Ontwerp zonder titel (12)

TURN CHALLENGES INTO OPPORTUNITIES

LIFE COACHING

PRIJZEN

Ik wil weten of we een match zijn. Daarom is de matchcall geheel gratis. Klikken we dan gaan we samen jouw transformatietraject in. In de meeste gevallen zijn 3 tot 5 sessies voldoende. Tijdens de sessies kijken we wat jij nodig hebt. Daarbij verschaf ik je kennis in verschillende vormen. Denk aan; templates, video's, meekijken in systemen, etc. Uiteraard is er tussen de sessies door de mogelijkheid vragen te stellen via een community platform.Life Coaching
3 SESSIES

625.00
Favoriet


Life Coaching
5 SESSIES

995.00


Life Coaching
LOSSE SESSIE

225.00

BUILD CONFIDENCE, CREATE SUCCES

portretten-nov21-highres-22

CONTACT

Nicole Bunschoten
Van Cuycklaan 4
2343 AH Oegstgeest
06-28657860
hello@nicolebunschoten.nl

Ben ik de juiste coach voor jou?
Kom erachter door een gratis matchcall in te plannen.

NICOLE BUNSCHOTEN LIFE COACHING

Van Cuycklaan 4
2343 AH Oegstgeest
06- 28 65 78 60

3