BUSINESS & LIFE COACHING

IK BEN JOUW MENTOR!

Ik ben jouw mentor!

Business & Life Coach, Mentor, Opleider, Marketing Expert, Strategisch expert, Online Business Manager, Entrepreneur, Inspirator en Ondernemer.

Doen waar je goed in bent. Dat is mijn advies voor iedereen. Maar dan vertel ik je er ook bij dat je het alleen moet doen als je het ook echt heel leuk vind.

PASSIE!

Mijn passie is zorgen dat jij en jouw bedrijf DOORGROEIEN naar een LEVEL-UP!

Mijn passie is ook om dit te doen in een mentorschap. Ik begeleid, stuur bij en stel vreselijk confronterende vragen.
JIJ WIL TOCH GROEIEN?
Dan moet je ook bereid zijn om binnen je passie pijn te durven ervaren. De pijn van GROEI.

Stap voor stap kijken we waar je staat en waar je heen wilt. En ik begeleid je in die stappen. JIJ moet het uiteindelijk ZELF doen. Maar omdat iedereen iemand nodig heeft die achter je komt staan, iemand die in je geloofd en je eerlijk durft te zeggen als je er nog niet bent. En blij is als je er wel bent, ben ik die mentor.

 

Inmiddels heb ik veel ondernemers geholpen met doelen stellen en ze behalen. Leren keuzes durven maken. Het voelt fantastisch als ik die ondernemers weer tegen kom en zie hoe ze gegroeid zijn. Welke stappen ze hebben genomen. En om te zien dat ze nu echt een doel hebben en deze ook bereiken.
Daar ben ik coach voor geworden. Daar ligt mijn PASSIE.

Mijn kennis en ervaring gaan in combinatie met jouw kennis van je bedrijf ervoor zorgen dat je ECHT gaat doorbreken.
Met de juiste MINDSET kun jij al jouw doelen BEREIKEN!

Durf jij ook in jezelf te investeren?

You don't have to be great to start, but you have to start to be great.

1

01 Gratis strategiegesprek

Wil jij weten waar jij met je Online Bedrijf nu staat? In 30 minuten geef ik jou hier inzicht in en bespreken we welke acties jou verder zouden kunnen helpen. Je krijgt tips van me en kunt deze al meteen inzetten!

02 Business & Life Coaching Programma

Ben jij een ambitieuze VA of Online Ondernemer en wil je betere resultaten met je business? Je wilt groeien, meer omzetten en meer klanten krijgen? Dan moet er echt wat gaan gebeuren in je bedrijf! Ik ga jou helpen je te onderscheiden, online zichtbaar te maken en de juiste keuzes te laten maken want alleen dan kunnen jij en je bedrijf groeien. Dit kun je niet alleen en daarom help ik jou als Business & Life Coach! Samen gaan we ervoor!

Why fit in, when we are made to stand out!

Ik wil meer weten! >>

2
MarleenSahetapyFotografie - VA BUSINESSACADEMY-28

03 Losse Business & Life Coaching Sessies

Ben jij een VA of een Online Ondernemer die wel een BOOST kan gebruiken? Die als doel heeft om haar business te laten groeien? Met 1-op-1 Business & Life coaching help ik jou om dat doel te bereiken!

Samen kijken we naar waar je nu staat en wat je tegenhoudt om te groeien. En daarna GAAN we GROEIEN!

Vertel me meer over die Coaching BOOST! >>

Maar wat kost mij die investering?


Coaching is een traject dat je nooit precies kan verdelen in blokken. Elk persoon is anders en heeft andere behoeften. Daarom zal ik altijd eerst samen met jou bepalen wat je doel is voor de coaching en dan kunnen we samen kijken hoe vaak we daarvoor denken nodig te hebben. Maar uiteraard hebben sommige mensen al aan 1 of 2 x genoeg. En dat is dus ook altijd mogelijk! Jij moet je er goed bij voelen!

Wil je meer zekerheid en een vast traject dan is mijn Online Business & Life Coaching Programma iets voor jou! Vast bedrag, maandelijkse coaching, Online modules die jou helpen te ontwikkelen, Q&A's en uiteraard een Online Community. Samen gaan wij 6 maanden lang aan de slag met JOUW Business & Life Coaching.

Start als VA certificaatV4

Werkwijze

We beginnen met een start gesprek van 30 min waarin we bepalen wat je behoeftes zijn en waarom je bij mij bent gekomen.

Daarna stellen we samen een plan op waarin we jouw doelen vastleggen, jouw belemmerende gedachtes bespreken en kijken naar de tijdslijn die we denken nodig te hebben.

Voordat we starten zal ik je vragen om een lijst in te invullen. Zo krijg ik een beter beeld van wie jij als ondernemer maar ook als persoon bent. Kun jij vast nadenken over wat je uit de coaching wilt halen.

Kosten Losse Business & Life Coaching Sessies

Uiteraard zitten er kosten aan coaching vast. Na ons start gesprek zal ik een op maat gemaakte offerte voor je maken. Want het is logisch dat een langer traject een andere prijs heeft dan een eenmalige coaching.

Mocht je 1 of 2 x een coaching van een uur willen dan reken ik €149,- per keer. En omdat je van te voren al mijn uitgebreide lijst hebt ingevuld kunnen meteen starten. En ik weet inmiddels dat ik veel ondernemers heb kunnen helpen met mijn coaching. En juist omdat ik als jouw mentor naast je kom staan. Samen nemen we kleine stappen met een groot eindresultaat!

€149,-

Investering Business & Life Coaching Programma

Uiteraard zitten er kosten aan coaching programma vast.

Het programma duurt 6 maanden waarbij ik ervoor zorg dat jij en je bedrijf een level-up gaan. Door kunnen gaan groeien met de juiste doelen, doelklant en doelmarkt. Maar zeker ook met de juiste MINDSET! Daarnaast besteed ik ook tijd aan jouw online zichtbaarheid. Enn totaal pakket waarbij jij en je bedrijf gigantische stappen mee gaan zetten.
Dit programma heeft een eenmalige investering van:

€2.997,-

Vertel me meer!

Zijn we al vrienden op Instagram?