1:1
COACHING

2022 Denemarken Nicole-2

IK BEN JOUW:

 • Mentor
 • Business & Life Coaching
 • Opleider
 • Marketing Expert
 • Strategisch Expert
 • Online Business Manager
 • Entrepreneur
 • Inspirator
 • Ondernemer

Mijn advies voor iedereen:
Doe waar je goed in bent, maar alleen als je dat ook ECHT leuk vindt.

PASSIE!

Jij en jouw bedrijf laten DOORGROEIEN naar een LEVEL-UP, dat is mijn passie.

Dit doe ik in een mentorschap. Ik begeleid, stuur bij en stel vreselijk confronterende vragen.
JIJ WIL TOCH GROEIEN?
De pijn van GROEI hoort hierbij.

Samen kijken we waar je staat, waar je heen wilt en hoe we dat kunnen bereiken. Ik begeleid je hierin, stap voor stap, maar JIJ moet het uiteindelijk ZELF doen. Ik steun je hierin, ik motiveer je als je er nog niet helemaal bent en ben blij als je je doel gehaald hebt. Ik ben je mentor.

Ik heb inmiddels veel ondernemers geholpen met het stellen en halen van hun doelen en keuzes durven maken. Het voelt fantastisch om te zien hoe deze online ย ondernemers gegroeid zijn en welke stappen ze gemaakt hebben. Hier ben ik coach voor geworden. Dit is ย mijn PASSIE.

Met de juiste MINDSET, jouw talent en mijn kennis en ervaring, ga jij al jouw doelen BEREIKEN!

Durf jij ook in jezelf te investeren?

You don't have to be great to start, but you have to start to be great

You don't have to be great to start, but you have to start to be great

portretten-nov21-highres-22

Gratis Kennismakingsgesprek

 • Waar sta je nu met je Online Bedrijf.
 • Ik geef je inzicht hierin.
 • We bespreken welke acties jou verder helpen.
 • Je krijgt tips die je meteen kunt gebruiken.

Ik wil meer weten! >>

Business & Life Coaching!

Kun jij als VA of Online Ondernemer een BOOST gebruiken? -

Wil jij je business laten groeien? -

Met 1-op-1 coaching help ik jou om dat doel te bereiken! -

Samen kijken we waar je nu staat -

We kijken naar wat je nodig hebt om te groeien -

En dan GAAN we GROEIEN!


WHY FIT IN, WHEN WE ARE MADE TO STAND OUT!

2021 Fotoshoot Maud HR-6

Investeren in Business & Life Coaching Sessies

Kun jij en je business een BOOST gebruiken? Wil je nu echt gaan GROEIEN in omzet, klanten en zichtbaarheid? Boek dan losse coaching sessies. Per sessie behandelen we een onderwerp, waar jij behoefte aan hebt. Stap voor stap gaan we per sessie zorgen dat jij groeit.

Je kunt losse coaching niet precies in blokken verdelen. Iedereen is anders. Ik bepaal samen met jou wat je doel is voor de coaching. Het aantal sessies is afhankelijk van je doel. Bij mij is alles mogelijk. Jij moet je er goed bij voelen!

Na het intake gesprek, ontvang je een op maat gemaakte offerte. Vooraf hebben we een intakegesprek, zodat we meteen kunnen starten. Als mentor sta ik naast je, samen maken we kleine stappen met een groot resultaat!

VERTEL MEER OVER COACHING

portretten-nov21-highres-47

Ik ben Nicole zeer dankbaar. Zij heeft mij tijdens de opleiding echt geholpen. Precies waar ik het nodig had. Dit verschilt natuurlijk per persoon en daarom ben ik zo blij met deze opleiding! Waar je meer begeleiding nodig hebt krijg je die, waar je minder nodig hebt ga je sneller doorheen. Nicole heeft veel kennis van allerlei tools maar is heeft ook zeer creatieve geest en denkt 100% maar vooral ook oprecht met je mee. Vooral die oprechtheid waardeer ik enorm!! Ik raad de opleiding iedereen aan.