BUSINESS & LIFE COACHING

Ik ben jouw mentor!

Ik ben jouw mentor!

Business & Life Coach, Mentor, Opleider, Marketing Expert, Strategisch expert, Online Business Manager, Entrepreneur, Inspirator en Ondernemer.

Doen waar je goed in bent. Dat is mijn advies voor iedereen. Maar dan vertel ik je er ook bij dat je het alleen moet doen als je het ook echt heel leuk vind.

PASSIE!

Mijn passie is zorgen dat jij en jouw bedrijf DOORGROEIEN naar een LEVEL-UP!

Mijn passie is ook om dit te doen in een mentorschap. Ik begeleid, stuur bij en stel vreselijk confronterende vragen.
JIJ WIL TOCH GROEIEN?
Dan moet je ook bereid zijn om binnen je passie pijn te durven ervaren. De pijn van GROEI.

Stap voor stap kijken we waar je staat en waar je heen wilt. En ik begeleid je in die stappen. JIJ moet het uiteindelijk ZELF doen. Maar omdat iedereen iemand nodig heeft die achter je komt staan, iemand die in je geloofd en je eerlijk durft te zeggen als je er nog niet bent. En blij is als je er wel bent, ben ik die mentor.

 

Inmiddels heb ik veel ondernemers geholpen met doelen stellen en ze behalen. Leren keuzes durven maken. Het voelt fantastisch als ik die ondernemers weer tegen kom en zie hoe ze gegroeid zijn. Welke stappen ze hebben genomen. En om te zien dat ze nu echt een doel hebben en deze ook bereiken.
Daar ben ik coach voor geworden. Daar ligt mijn PASSIE.

Mijn kennis en ervaring gaan in combinatie met jouw kennis van je bedrijf ervoor zorgen dat je ECHT gaat doorbreken.
Met de juiste MINDSET kun jij al jouw doelen BEREIKEN!

Durf jij ook in jezelf te investeren?

You don't have to be great to start, but you have to start to be great.

You don't have to be great to start, but you have to start to be great.

1

01 Gratis strategiegesprek

Wil jij weten waar jij met je Online Bedrijf nu staat? In 30 minuten geef ik jou hier inzicht in en bespreken we welke acties jou verder zouden kunnen helpen. Je krijgt tips van me en kunt deze al meteen inzetten!

02 Business & Life Coaching Programma

Ben jij een ambitieuze VA of Online Ondernemer en wil je betere resultaten met je business? Je wilt groeien, meer omzetten en meer klanten krijgen? Dan moet er echt wat gaan gebeuren in je bedrijf! Ik ga jou helpen je te onderscheiden, online zichtbaar te maken en de juiste keuzes te laten maken want alleen dan kunnen jij en je bedrijf groeien. Dit kun je niet alleen en daarom help ik jou als Business & Life Coach! Samen gaan we ervoor!

Why fit in, when we are made to stand out!

2
B&L Coaching succesvol
MarleenSahetapyFotografie - VA BUSINESSACADEMY-28

03 Losse Business & Life Coaching Sessies

Ben jij een VA of een Online Ondernemer die wel een BOOST kan gebruiken? Die als doel heeft om haar business te laten groeien? Met 1-op-1 Business & Life coaching help ik jou om dat doel te bereiken!

Samen kijken we naar waar je nu staat en wat je tegenhoudt om te groeien. En daarna GAAN we GROEIEN!

Maar wat kost mij die investering?

Wil je ZEKERHEID en een VAST PROGRAMMA dan is mijn Online Business & Life Coaching Programma iets voor jou! Vast bedrag, maandelijkse coaching, Online modules die jou helpen te ontwikkelen, Q&A's en uiteraard een Online Community. Samen gaan wij 6 maanden lang aan de slag met JOUW Business & Life Coaching.

B&L Coaching V1

Zo ziet mijn 6 maanden Business & Life Coaching programma eruit:

Zo ziet mijn 6 maanden Business & Life Coaching programma eruit:

 • We beginnen met een 1-op-1 kick-off online sessie van 90 minuten. We nemen door waar je nu staat, wat je wilt bereiken en welke blokkades je hebt. En dan maken we samen een strategieplan voor de komende 6 maanden. Hiermee gaan we elke maand stap voor stap aan de slag.
 • Vijf maandelijkse online 1-op-1 coachingsessies van 60 minuten. Hierin bespreken we waar je op dat moment staat, waar je tegen aanloopt, wat goed gaat en wat de vervolgstappen zijn. Tijdens de sessies coach ik je niet alleen op je business-, maar ook op je life ontwikkelen. Zo kunnen we samen alle blokkades, belemmeringen en angsten omzetten in acties, durf en groei.
 • Je hebt 6 maanden lang een directe lijn met mij. Ik help jou persoonlijk door alle groei stappen heen. Al je vragen mag je mij stellen via direct message waar ik altijd op reagereer (alleen in het weekend wat minder actief)
 • Je kunt deelnemen aan Q&A's. Hier kun je jouw eigen vragen stellen maar vooral ook leren van de vragen van anderen. WIN-WIN.
 • Ter ondersteuning van onze coachingsessies heb je toegang tot de online leeromgeving die vol staat met video's en pdf's vol met inspirerende kennis.
 • We gaan aan de slag met Funnels. Wat zijn funnels en welke soorten funnels zijn er. Maar vooral gaan we samen kijken hoe we funnels intergreren in jouw business. Alles om nog betere resultaten te behalen.
 • (Online) Zichtbaarheid zal ook een belangrijk onderwerp zijn in zowel je business als jouw life ontwikkelingen.

6 Maanden & 6 Thema's

 • 1. Business & Life Mindset
 • 2. Business & Life Ontwikkeling
 • 3. Business & Life Online zichtbaarheid
 • 4. Verkoop
 • 5. Funnels
 • 6. Tools & Getting Things Done

Investering Business & Life Coaching Programma

Uiteraard zitten er kosten aan coaching programma vast.

Het programma duurt 6 maanden waarbij ik ervoor zorg dat jij en je bedrijf een level-up gaan. Door kunnen gaan groeien met de juiste doelen, doelklant en doelmarkt. Maar zeker ook met de juiste MINDSET! Daarnaast besteed ik ook tijd aan jouw online zichtbaarheid. Enn totaal pakket waarbij jij en je bedrijf gigantische stappen mee gaan zetten.

 

Dit programma heeft een eenmalige investering van:

EENMALIG €2997,- excl btw Of in ZES termijnen €525,- excl btw

Investeren in Losse Business & Life Coaching Sessies?

Heeft jouw business een BOOST nodig? En kun jij dat zelf ook wel gebruiken? Wil je nu echt eens groeien met omzet, klanten en zichtbaarheid? Dan kunnen losse coachingsessies je helpen. Per sessie pakken we het onderwerp aan dat jij nodig hebt. Stap voor stap gaan we per sessie zorgen dat jij gaat groeien.

Losse coaching is een traject dat je nooit precies kan verdelen in blokken. Elk persoon is anders en heeft andere behoeften. Daarom zal ik altijd eerst samen met jou bepalen wat je doel is voor de coaching en dan kunnen we samen kijken hoe vaak we daarvoor denken nodig te hebben. Maar uiteraard hebben sommige mensen al aan 1 of 2 x genoeg. Maar de meeste mensen zullen het uiterste eruit kunnen halen bij 5 sessies. Maar gelukkig is alles mogelijk! Jij moet je er goed bij voelen!

B&L Coaching V1

Uiteraard zitten er kosten aan coaching vast. Na ons start gesprek zal ik een op maat gemaakte offerte voor je maken. Want het is logisch dat een langer traject een andere prijs heeft dan een eenmalige coaching.

Mocht je 1 of 2 x een coaching van een uur willen dan reken ik €149,- per keer. En omdat je van te voren al mijn uitgebreide lijst hebt ingevuld kunnen meteen starten. En ik weet inmiddels dat ik veel ondernemers heb kunnen helpen met mijn coaching. En juist omdat ik als jouw mentor naast je kom staan. Samen nemen we kleine stappen met een groot eindresultaat!

PER UUR €149,- excl btw Of €699,- excl btw voor 5 SESSIES

Vertel me meer!

Ik ben Nicole zeer dankbaar. Zij heeft mij tijdens de opleiding echt geholpen. Precies waar ik het nodig had. Dit verschilt natuurlijk per persoon en daarom ben ik zo blij met deze opleiding! Waar je meer begeleiding nodig hebt krijg je die, waar je minder nodig hebt ga je sneller doorheen. Nicole heeft veel kennis van allerlei tools maar is heeft ook zeer creatieve geest en denkt 100% maar vooral ook oprecht met je mee. Vooral die oprechtheid waardeer ik enorm!! Ik raad de opleiding iedereen aan.