Start
als VA
SNEAK
PREVIEW

Je hebt al vaker gehoord over het vak van
Virtueel Assistent. Maar je weet er nog niet
genoeg over of wil graag eerst eens kijken
of het iets is voor jou. Herken jij je hierin,
dan heb ik iets heel moois voor jou:
de Sneak Preview Start als VA!

Op deze pagina krijg je direct toegang tot mijn Sneak Preview programma waar je alle video's boordevol tips & informatie vindt over hoe jij kunt starten als VA.

Dit is mijn bestselling programma voor iedereen die wil weten wat een VA is en of het VA-schap iets voor jou is.

Deel #1 (t.w.v. €25,-) Introductie tot het VA-schap

Even tussen jou en mij...... 

Als jij echt verandering wil in je huidige leven, kun je niet alleen vertrouwen op de mooiste verhalen op social media. Je moet echt een keuze maken, de passie gaan voelen en er voor durven gaan. Ga dit gaan uitzoeken en opbouwen aan de hand van een bewezen methode, zodat je energie, tijd en werk ook echt vruchten afwerpt.
In dit deel vraag ik je je open te stellen voor het VA-schap, wat het is en wat het voor jou kan zijn. Daarnaast krijg je tips en opdrachten zodat je al meteen een eerste start kan maken met jouw VA-schap.

1
Start

Deel #2 (t.w.v. €15,-) Vliegende start in VA-land

Weet jij al hoe je jouw bedrijf zou moeten inrichten? Door hier naar te kijken, krijg je een totaal nieuw gevoel over het VA-schap. De structuur en tips geven je positieve energie, enthousiasme.... Eén van de meest voorkomende fouten van VA's is, dat ze starten zonder een goed beeld te hebben, zonder echt enthousiasme te voelen. Weten hoe het VA-schap voelt!

Deel #3 (t.w.v. €25,-) Trello werkboek

We hadden het al over structuur.
De "key" van het VA-schap is structuur en goed georganiseerd zijn. Dat begint bij jezelf. En letterlijk bij het begin! Mijn methode helpt je daarbij met een waanzinnig duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in te vullen werkbord in de tool Trello.

Trello Start als VA opleiding
Trust hope and love text on wooden sign outdoors

Deel #4 (t.w.v. € 30,-) De Kern

Ik krijg vaak te horen dat VA's niet genoeg hebben aan alleen maar lappen met tekst over het bouwen van een VA-bedrijf. Veel VA's missen begeleiding, coaching, persoonlijke groei. Stel je voor dat je start aan jouw reis van het VA-schap en het enige wat je voor handen hebt zijn pdf's en video's over jouw business. Hoe kun jij dan als Kern van je bedrijf, groeien als mens? Hoe leer je dan om te gaan met twijfels, onzekerheden en angsten? Daarom geloof ik er heilig in dat je ook gecoacht moet worden op De Kern, op jouw als mens. En dat ga je hier vinden!

Deel #5 (t.w.v. €15,-) Veelgestelde vragen

Het is geen geheim dat iedere vrouw het fijn vindt om zoveel mogelijk vragen beantwoord te krijgen. Zekerheid zoeken we in vragen en antwoorden. En dit is een hele natuurlijke reactie. Sterker nog, ik stimuleer vrouwen altijd om zoveel mogelijk vragen te stellen. Dus heb ik in mijn VA START TO BUILD methode de veel gestelde vragen opgenomen. En bak aan informatie! 

faq-1-01

Je ziet dat andere wel het ideale plaatje hebben en werk doen dat ze leuk vinden.
Jij kan dat ook! Jij kan ook VA worden.

Meld je vandaag nog aan en ontvang deze Bonussen

BONUS #1 Het Klant Proces T.W.V. €15,-

 
Als je in loondienst werkt, is het solliciteren naar een nieuwe baan/functie heel normaal. Als VA gaat dat iets anders... Ik geef je tips en vertel je over het klant proces. Hoe reageer je op een oproep, de "spelregels" over wat jij wilt, wat de klant wilt en hoe je communiceert met jouw toekomstige klant.
 

BD7D1E52-C18D-4BDA-A862-C6300F3EF096

BONUS #2 VA Tools T.W.V. €20,-

Ik zal je vast een geheim verklappen... Als je als VA kennis hebt van tools heb je al een deel van je succes binnen. En dat je als VA 100+ tools zou moeten kennen is ONZIN! Als je de belangrijkste VA tools kent, is dat voorlopig meer dan genoeg. Tools over organiseren en structureren, over online zichtbaar zijn en tools die zorgen voor communicatie, krijg je van mij. 
 

98909759-5617-4012-B003-632A89EE83FC

BONUS #3 Interviews met VA's T.W.V. €10,-

Kennis, ervaring, leren van anderen, en dus interviews met andere VA's. Wie kunnen je meer vertellen dan reeds gestarte VA's.

E2D24E96-8215-491E-A815-0856E92421F7

Twijfel je nog? Als je niet start zal je nooit weten wat je had kunnen bereiken

Uit onderzoek blijkt dat twijfelaars meestal hun hele leven blijven twijfelen en dus mooie kansen mislopen. Dat zou jammer zijn, want je kan zonder risico meedoen met mijn programma. Als je alle lessen hebt gevolgd, de opdrachten hebt uitgevoerd, de vragen hebt beantwoord en je hebt achteraf niet het gewenste resultaat behaald, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

Dit is wat je van mij krijgt:

(voor meer inhoudelijke informatie check de uitklapbare modules)

Totale Waarde: €155,-

NU 7 EURO (exclusief btw)

Dit aanbod, inclusief de Bonussen, is een Unieke kans om te ontdekken of het VA-schap iets voor jou is.

Claim nu het Sneak Preview online programma met 95% korting!

 

Deze aankoop is geheel zonder risico

Je kan zonder risico meedoen met mijn programma. Als je alle lessen hebt gevolgd, de opdrachten hebt uitgevoerd, de vragen hebt beantwoord en je hebt achteraf niet het gewenste resultaat behaald, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

Ben je niet tevreden? Stuur me dan even binnen 14 dagen een mailtje op hello@nicolebunschoten.nl, en ik geef je je geld terug, zonder vervelende vragen. 

niet-goed-geld-terug-garantie

Wat anderen zeggen over mij

Heb je nog een vraag over het VA-schap (FAQ)

Ja dat kan. Iedereen die graag wil weten of het VA-schap iets voor haar is, zal met dit programma daar antwoord op krijgen. Je krijgt inzicht in wat een VA doet en hoe jij er een kan worden. Je hebt hier geen specifieke vaardigheden of diploma's voor nodig. Iedereen kan dit programma volgen.