Hé ambitieuze vrouw, wil jij net als ik zelf bepalen wanneer jij werkt, wat voor werk je doet, wanneer jij vrij bent en hiermee zoveel geld verdienen zodat je leuke dingen kunt doen? Dan is werken als online ondernemer in het VA-vak zeker iets voor jou!

Hé ambitieuze vrouw, wil jij net als ik zelf bepalen wanneer jij werkt, wat voor werk je doet, wanneer jij vrij bent en hiermee zoveel geld verdienen zodat je leuke dingen kunt doen? Dan is werken als online ondernemer in het VA-vak zeker iets voor jou!

Meer dan 150 minuten Trainingsmateriaal

VIDEO'S - OPDRACHTEN

Geen Diploma's of Ervaring nodig!

DUS JIJ KAN HET OOK!

Op deze pagina kom jij erachter hoe jij dit ook kan krijgen met een paar simpele stappen

Voordat ik deze stappen ga uitleggen wil ik je graag bewust maken van het volgende:

 • Je hoeft niet al een Virtueel Assistent te zijn
 • Je hoeft geen achtergrond opleiding te hebben
 • Je hoeft nog niet te weten wat je aanbod gaat worden
 • Je hoeft geen ervaring te hebben

Waarschijnlijk ben je op deze pagina omdat je niet meer vast wilt zitten in de sleur van jouw 9 tot 5 baan:

 • Je mist tijd en energie om leuke dingen te doen met je gezin

 • Je wil graag weer aan je hobby gaan beginnen

 • Je wil niet meer elke dag van 9 tot 5 werken

 • Je mist het meedenken op je werk, input kunnen geven waar ook daadwerkelijk iets mee gedaan wordt

 • Je wil 's middags vrij zijn als je kinderen uit school komen en leuke dingen met ze kunnen doen in plaats van alleen in het weekend even snel tussen de boodschappen door

 • Hoezo heb je geen tijd om vrijdagochtend met je vriendinnen koffie te drinken?

 • Je bent / of hebt plannen om, naar het buitenland te gaan maar je wilt wel gewoon geld blijven verdienen

 • Je wil alleen nog maar dingen doen in je werk die je leuk vind en niet dingen doen omdat de baas dat wil

 • Je wil eindelijk weer de kans hebben om jezelf te ontwikkelen

 • Jij wil controle over jouw leven om dit zo in te richten dat je (weer) gelukkig wordt

Je ziet dat andere wel het ideale plaatje hebben en werk doen dat ze leuk vinden. Jij kan dat ook! Jij kan ook VA worden.

 • Met deze methode weet je zeker dat jij kan starten als Virtueel Assistent, zodat je eindelijk weer tijd en vrijheid hebt voor de leuke dingen in het leven

 • De vrijheid hebben om doordeweeks iets te doen dat jij leuk vindt

 • Ook in de Kerstvakantie met het gezin of vrienden op vakantie gaan

 • Net zoals ik elke woensdag- en vrijdagmiddag samen met mijn dochter naar haar passie (paardrijden) gaan en hier echt volle aandacht voor haar hebben

 • 's Avonds weer lekker uitgebreid koken in plaats van snel een prakkie opwarmen, omdat je te moe bent om nog echt iets lekkers te maken

 • Nieuwe dingen leren, ontwikkelen en alleen doen wat jij leuk vindt

 • Werk en gezin optimaal kunnen combineren

 • Niet meer met een bal in buik naar je werk gaan, omdat je niet weet wat je vandaag weer moet doen, maar zelf bepalen hoe je dag er uit ziet

 • Met allemaal leuke mede VA's kletsen, sparren over je werk, over je passie, zonder dat je bang hoeft te zijn voor concurrentie of scheve gezichten

➜ Gewoon zeker weten dat jij elke maandagochtend aan de nieuwe week begint

Jij kunt dit ideale leven ook voor jezelf bouwen. Het geheim zit in de 3 succesvol bewezen elementen van de VA START TO BUILD methode

Om dit te begrijpen moet je eerst de nummer #1 reden weten waarom vrouwen die willen overstappen van een baan in loondienst naar zelfstandig ondernemerschap, nog niet of nog niet succesvol gestart zijn als VA.

Om dit te begrijpen moet je eerst de nummer #1 reden weten waarom vrouwen die willen overstappen van een baan in loondienst naar zelfstandig ondernemerschap, nog niet of nog niet succesvol gestart zijn als VA.

Het zal je niet ontgaan zijn dat het vak van Virtueel Assistent de laatste 2 jaar gigantisch booming is. Daardoor zullen de VA's die starten zonder een goed plan en zonder een goede basis, weinig tot geen klanten krijgen.

 

Die groep vrouwen die het niet lukt maakt bijna altijd dezelfde fout. Ze starten zonder goed plan, zonder de juiste basis en zonder coaching. Het gevaar is dat VA's vaak denken dat ze gewoon hetzelfde moeten doen als andere VA's. Vervolgens vergeten ze zich te onderscheiden van de meute. En zijn ze niet zichtbaar genoeg voor klanten.

 

Je weet niet waar en hoe je moet beginnen dus ga je hetzelfde doen als andere VA's, je vergeet een eigen plan te maken en je VA bedrijf zal niet of zonder succes en klanten starten.

 

Je hebt het wel geprobeerd, maar het is niet jouw schuld dat het niet gelukt is!

Nu jij weet waarom jij nog niet (succesvol) bent gestart, ben je klaar om de 3 elementen van de VA START TO BUILD te ontdekken?

Stap 1

Toepassen van de juiste VA Mindset

Stap 2

Het vormen van een ijzersterk aanbod

Stap 3

Beheersing van de juiste VA-tools

portretten-nov21-highres-22

Hoe ik tot deze methode gekomen ben?

In 2017 werkte ik nog in loondienst en ik was niet gelukkig. Elke dag ging ik met een bal in mijn buik naar mijn werk. Ook privé werd ik steeds minder leuk, chagrijniger en werd het thuis steeds minder gezellig. Ik was te vaak moe en ik had een kort lontje.

Ik kreeg de tip om voor mezelf te gaan starten als Virtueel Assistent. Ik ging meteen van alles uitzoeken. Ik werd gek van alle informatie die er beschikbaar is online over het VA schap.

WAAR MOEST IK BEGINNEN?

Ik kwam geen stap verder omdat ik niet wist waar ik moest beginnen en wat de juiste volgorde is van de vervolgstappen. De opleiding die ik volgde gaf mij niet genoeg handvatten. Ik begon mezelf alles aan te leren en volgde veel verschillende opleidingen. Ik zorgde ik dat direct mijn eerste klanten had en dus in praktijk het vak kon leren.

Behalve dat ik ervaring in de VA werkzaamheden opdeed zag ik wat andere VA's fout deden en hierdoor geen klanten kregen en ook niet konden groeien met hun VA bedrijf. Terwijl mijn bedrijf flink groeide wist ik ook dat ik mijn kennis wilde delen met andere vrouwen. Vrouwen die VA willen worden.

Want het leek allemaal zo simpel om succesvol te starten als VA maar zonder mijn VA START TO BUILD methode was ik nooit zo succesvol geworden.

Dus heb ik besloten om vrouwen die VA willen worden te helpen met mijn praktische methode.

Wie ben ik, wie is Nicole Bunschoten?

€70.000+

Afgelopen jaar verdiend

5 jaar ervaring

Als VA en opleider

75+

Gestarte Virtueel Assistenten

Je hoeft me natuurlijk niet op mijn blauwe ogen te geloven, daarom vertellen andere gestarte VA's graag hun verhaal aan je:

Yvonne

Yvonne Rückert Expert ActiveCampaign/Mailblue en e-mailmarketing

Tijdens onze samenwerking viel het me op hoe goed Nicole precies bij de pijnpunten kan komen en daardoor doorziet zij situaties heel goed en kan hier goed op reageren. Dit spiegelt zij dan weer op een heel prettige manier weer terug, waardoor je ziet wat zij ziet.

Nicole is absoluut heel goed in het begeleiden van mensen en weet dat op een heel prettige manier te doen, zodat je door je weerstand heen kunt gaan en verder kunt groeien.

Ze heeft veel ervaring als VA en kan je daardoor ook goed begeleiden omdat ze vanuit de praktijk weet hoe het werk (en niet werkt).

Ik kan je haar van harte aanraden en ik weet zeker dat je hier geen spijt van krijgt. Wanneer je er zelf ook volledig voor gaat uiteraard. Zij kan je heel veel goede dingen aangeven, maar uiteindelijk moet je er zelf iets mee doen.

Van alle VA opleidingen die ik ken en van dichtbij mee heb mogen maken omdat ik voor een paar van de ondernemers heb mogen werken, steekt Nicole met kop en schouders er bovenuit. Vooral omdat haar aanpak heel praktisch is en je er meteen mee aan de slag kunt.

118858177_10217696624911264_4333695346181705399_o

Judith Nauta Online Assistant

Ik ben Nicole zeer dankbaar. Zij heeft mij tijdens de opleiding echt geholpen. Precies waar ik het nodig had. Dit verschilt natuurlijk per persoon en daarom ben ik zo blij met deze opleiding! Waar je meer begeleiding nodig hebt krijg je die, waar je minder nodig hebt ga je sneller doorheen. Nicole heeft veel kennis van allerlei tools maar is heeft ook zeer creatieve geest en denkt 100% maar vooral ook oprecht met je mee. Vooral die oprechtheid waardeer ik enorm!! Ik raad de opleiding iedereen aan zodat je een goede start kan maken als VA.

Profielfoto Monique

Monique Wolst ME Support

De opleiding is goed opgebouwd, goed ingericht, overzichtelijk en duidelijk. Jouw individuele, persoonlijke aanpak is een pure aanpak. Ik krijg Nicole. Niets anders. Ik krijg advies, en tips, maar vooral jouw aandacht niet alleen in een uurtje, maar altijd loopt de afspraak uit, neem je de tijd. Na de afspraak, tijdens de opleiding is er altijd gelegenheid om via Slack een persoonlijke vraag of een persoonlijk dilemma met je door te nemen. Jij geeft jezelf meer dan 100%. Dat is Nicole.

Schermafbeelding 2021-12-06 om 14.30.36
Schermafbeelding 2021-12-06 om 14.29.58
Schermafbeelding 2021-12-06 om 14.31.04
Schermafbeelding 2021-12-06 om 14.34.06

Deze VA's hebben allemaal gebruik gemaakt van de VA START TO BUILD methode en dat resulteerde in dit:

Naast de hierboven genoemde VA's zijn er nog veel meer VA's succesvol gestart met mijn methode. Ook VA's die al gestart zijn en ik coach, hebben veel baat bij de VA START TO BUILD methode.

Ik zeg niet dat iedere VA direct succes heeft, maar ik wil wel meegeven dat alle VA's die succesvol gestart zijn,

dit te danken hebben aan een goed gestructureerde basis.

Op deze pagina krijg je direct toegang tot mijn Sneak Preview programma waar je alle video's boordevol tips & informatie vindt over hoe jij kunt starten als VA.

Deel #1 (t.w.v. €25,-) Introductie tot het VA-schap

Even tussen jou en mij...... 

Als jij echt verandering wil in je huidige leven, kun je niet alleen vertrouwen op de mooiste verhalen op social media. Je moet echt een keuze maken, de passie gaan voelen en er voor durven gaan. Ga dit gaan uitzoeken en opbouwen aan de hand van een bewezen methode, zodat je energie, tijd en werk ook echt vruchten afwerpt.
In dit deel vraag ik je je open te stellen voor het VA-schap, wat het is en wat het voor jou kan zijn. Daarnaast krijg je tips en opdrachten zodat je al meteen een eerste start kan maken met jouw VA-schap.

1
Start

Deel #2 (t.w.v. €15,-) Vliegende start in VA-land

Weet jij al hoe je jouw bedrijf zou moeten inrichten? Door hier naar te kijken, krijg je een totaal nieuw gevoel over het VA-schap. De structuur en tips geven je positieve energie, enthousiasme.... Eén van de meest voorkomende fouten van VA's is, dat ze starten zonder een goed beeld te hebben, zonder echt enthousiasme te voelen. Weten hoe het VA-schap voelt!

Deel #3 (t.w.v. €25,-) Trello werkboek

We hadden het al over structuur.
De "key" van het VA-schap is structuur en goed georganiseerd zijn. Dat begint bij jezelf. En letterlijk bij het begin! Mijn methode helpt je daarbij met een waanzinnig duidelijk, overzichtelijk en makkelijk in te vullen werkbord in de tool Trello.

Trello Start als VA opleiding
Trust hope and love text on wooden sign outdoors

Deel #4 (t.w.v. € 30,-) De Kern

Ik krijg vaak te horen dat VA's niet genoeg hebben aan alleen maar lappen met tekst over het bouwen van een VA-bedrijf. Veel VA's missen begeleiding, coaching, persoonlijke groei. Stel je voor dat je start aan jouw reis van het VA-schap en het enige wat je voor handen hebt zijn pdf's en video's over jouw business. Hoe kun jij dan als Kern van je bedrijf, groeien als mens? Hoe leer je dan om te gaan met twijfels, onzekerheden en angsten? Daarom geloof ik er heilig in dat je ook gecoacht moet worden op De Kern, op jouw als mens. En dat ga je hier vinden!

Deel #5 (t.w.v. €15,-) Veelgestelde vragen

Het is geen geheim dat iedere vrouw het fijn vindt om zoveel mogelijk vragen beantwoord te krijgen. Zekerheid zoeken we in vragen en antwoorden. En dit is een hele natuurlijke reactie. Sterker nog, ik stimuleer vrouwen altijd om zoveel mogelijk vragen te stellen. Dus heb ik in mijn VA START TO BUILD methode de veel gestelde vragen opgenomen. En bak aan informatie! 

faq-1-01

Meld Je Vandaag Nog Aan En Ontvang Deze Bonussen

BONUS #1 Het Klant Proces T.W.V. €15,-

 
Als je in loondienst werkt, is het solliciteren naar een nieuwe baan/functie heel normaal. Als VA gaat dat iets anders... Ik geef je tips en vertel je over het klant proces. Hoe reageer je op een oproep, de "spelregels" over wat jij wilt, wat de klant wilt en hoe je communiceert met jouw toekomstige klant.
 

BD7D1E52-C18D-4BDA-A862-C6300F3EF096

BONUS #2 VA Tools T.W.V. €20,-

Ik zal je vast een geheim verklappen... Als je als VA kennis hebt van tools heb je al een deel van je succes binnen. En dat je als VA 100+ tools zou moeten kennen is ONZIN! Als je de belangrijkste VA tools kent, is dat voorlopig meer dan genoeg. Tools over organiseren en structureren, over online zichtbaar zijn en tools die zorgen voor communicatie, krijg je van mij. 
 

98909759-5617-4012-B003-632A89EE83FC

BONUS #3 Interviews met VA's T.W.V. €10,-

Kennis, ervaring, leren van anderen, en dus interviews met andere VA's. Wie kunnen je meer vertellen dan reeds gestarte VA's.

E2D24E96-8215-491E-A815-0856E92421F7

Twijfel Je Nog? Als Je Niet Start Zal Je Nooit Weten Wat Je Had Kunnen Bereiken

Uit onderzoek blijkt dat twijfelaars meestal hun hele leven blijven twijfelen en dus mooie kansen mislopen. Dat zou jammer zijn, want je kan zonder risico meedoen met mijn programma. Als je alle lessen hebt gevolgd, de opdrachten hebt uitgevoerd, de vragen hebt beantwoord en je hebt achteraf niet het gewenste resultaat behaald, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

Dit Is Wat Je Van Mij Krijgt:

(voor meer inhoudelijke informatie check de uitklapbare modules)

Totale Waarde: €155,-

NU 7 EURO (exclusief btw)

Dit Aanbod Is Inclusief De Bonussen Een Unieke Kans Om Te Ontdekken Of Het VA-Schap Iets Voor Jou Is.

Claim nu het Sneak Preview online programma met 95% korting!

 

Deze Aankoop Is Geheel Zonder Risico

Je kan zonder risico meedoen met mijn programma. Als je alle lessen hebt gevolgd, de opdrachten hebt uitgevoerd, de vragen hebt beantwoord en je hebt achteraf niet het gewenste resultaat behaald, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

Ben je niet tevreden? Stuur me dan even binnen 14 dagen een mailtje op hello@nicolebunschoten.nl, en ik geef je je geld terug, zonder vervelende vragen. 

niet-goed-geld-terug-garantie

Hieronder vind je de specifieke elementen die in mijn Sneak Preview zitten:

 • Kennismaken met het VA-schap en de verschillende soorten VA's

 • Hoe jij ook kunt starten als VA

 • Handboek over hoe jij je bedrijf kunt inrichten

 • Alles over de meest gebruikte VA tools

 • Hoe jij leads kunt omzetten naar klanten

 • 4 Interviews met reeds gestarte VA's

 • De 13 meest gestelde vragen 

 • Speciaal voor jou, in de tool Trello, een Sneak Preview bord zodat jij op 1 plek alles wat je wilt onthouden uit de Sneak Preview, hier kunt noteren.

mockuper (1)

Samenvatting van wat jij kunt na deze Sneak Preview:

 • Je weet wat VA's zijn en wat een VA inhoudt, je kunt nu bepalen of het VA-schap bij jou past

 • Jij kunt een keuze maken over wat voor soort VA jij zou willen zijn

 • Je hebt handvatten gekregen en kunt nu al direct structuur in je computer aanbrengen en ook meteen in je dagelijks leven!

 • Je kunt gebruik maken van de meest gebruikte VA-tools, want je weet welke het zijn en hoe ze werken

 • Je kunt met de kennis uit de Sneak Preview je eerste klanten gaan benaderen

 • Je kunt met de kennis van de geïnterviewde VA's vraagstukken en informatie spiegelen naar jezelf

 • Je kunt overzichtelijk alles bekijken over het VA-schap en jouw ideeën daarover, doordat je alles in 1 mooi Trello bord hebt gezet

 • Je kunt stoppen met zoeken en onderzoeken, je kunt beslissen of het VA-schap iets is voor jou

Profielfoto-armen-over-elkaar-Toggl

Zeer plezierig, directe aandacht voor mij, mijn verhaal, mijn context, mijn vragen. Opleiding bevat alle aspecten om mijn bedrijf goed ingericht te activeren, doorlopend bij te sturen en mijzelf als professioneel opererend VA in de markt te positioneren. En Nicole begeleidt als partner en stuurt bij waar nodig als expert.

Heb je nog een vraag over het VA-schap (FAQ)

Ja dat kan. Iedereen die graag wil weten of het VA-schap iets voor haar is, zal met dit programma daar antwoord op krijgen. Je krijgt inzicht in wat een VA doet en hoe jij er een kan worden. Je hebt hier geen specifieke vaardigheden of diploma's voor nodig. Iedereen kan dit programma volgen.

Hé ambitieuze vrouw, wil jij net als ik zelf bepalen wanneer jij werkt, wat voor werk je doet, wanneer jij vrij bent en hiermee zoveel geld verdienen zodat je leuke dingen kunt doen? Dan is werken als online ondernemer in het VA-vak zeker iets voor jou!

Dit Is Wat Je Van Mij Krijgt:

(voor meer inhoudelijke informatie check de uitklapbare modules)

Totale Waarde: €155,-

NU 7 EURO (exclusief btw)

Dit Aanbod Is Inclusief De Bonussen Een Unieke Kans Om Te Ontdekken Of Het VA-Schap Iets Voor Jou Is.

Claim nu het Sneak Preview online programma met 95% korting!