SCHRIJF JE SNEL IN

VOL = VOL

Black Friday
Meet & Greet Start als VA!

Tijdens de Meet & Greet ga ik je alles vertellen over het VA-schap. Hoe jij aan je aanbod, je klanten, je zichtbaarheid komt. Tijdens deze speciale Meet & Greet bied ik je ook een EENMALIGE ENORME KORTING op mijn opleiding Start als VA.

Dit aanbod is alleen op de dag van jouw Meet & Greet geldig en VOL = VOL dus wacht niet met inschrijven!

Waarom je bij deze Meet & Greet Start als VA aanwezig moet zijn? En waarom zou je voor dit aanbod gaan?
Op de prijs van mijn opleiding zit eenmalig een enorme korting. Een betere Black Friday deal op een VA opleiding zul je niet krijgen. En zoals je vast ook wel gehoord hebt is de vraag naar VA's nog steeds stijgend. Steeds meer ondernemers kiezen voor inhuur van VA's en niet meer voor mensen in loondienst. In deze onrustige tijden is het inhuren van VA's gewoon echt veel veiliger en beter. Dus dit is jouw kans om ook te starten als VA.

 

Misschien vond je de prijs van de Start als VA opleiding nu nog te hoog, was de stap te snel of had je moeite om te bedenken wat je aanbod zou kunnen zijn of hoe je aan klanten kunt komen. Op deze twijfels heb ik het antwoord of eigenlijk een wedervraag!

 

Wat gebeurt er als je het niet doet?

 

Blijf je dan elke dag in een sleur naar je werk gaan?
Word je behoefte aan uitdaging en waardering nooit werkelijkheid?

Het klinkt misschien hard maar meer dan wat het nu is zal het niet worden als jij ervoor kiest om geen actie te ondernemen. Je kunt pas meer uit je leven halen als je actie onderneemt! Het is nu tijd voor jou! Tijd voor een betere werk/privé balans. Tijd voor je gezin of je droom om te gaan reizen waar te maken. Wat denk je ervan?

In de Meet & Greet kun je al je vragen stellen over het VA-schap. In deze Meet & Greet kom je alles te weten over het starten van je online onderneming! En als bonus kun je EENMALIG starten met een MEGA korting. Doe het niet voor mij, maar voor jezelf. Gun jezelf de kans om erachter te komen of een VA-onderneming iets is voor jou!