mohammad-alizade-vyXENu4a7MU-unsplash

NAC LIFE COACHING Wat is het?

Als NAC Life Coach maak ik deel uit van een bijzonder beroep. Mijn focus ligt op het versterken van jou als persoon, zodat jij jouw doel kunt bereiken, jouw volledige potentieel kan benutten en een vervuld leven kunnen leiden. NAC, oftewel Neuro Associative Conditioning, is de methode die ik hanteer. Deze techniek is ontwikkeld door niemand minder dan Tony Robbins, die vaak wordt gezien als de grondlegger van moderne life coaching.

Het NAC-model draait om het veranderen van gedragspatronen door het herbedraden van ons brein. Het legt de nadruk op de connectie tussen onze neurologische processen, emotionele associaties en ons gedrag.

In de kern gaat het er bij NAC om beperkende overtuigingen en gewoonten te vervangen door krachtige alternatieven. Ik gebruik verschillende technieken, zoals het herformuleren van gedachten, het visualiseren van gewenste uitkomsten en het aannemen van nieuwe fysiologische patronen.

Met behulp van NAC kan ik bij individuen echte verandering bewerkstelligen in hun denkpatronen en gedrag. Zo worden ze beter in staat om uitdagingen aan te gaan, hun doelen te verwezenlijken en een succesvol leven te leiden.

Ontwerp zonder titel (12)

EMBRACE CHANGE, EMPOWER YOUR LIFE

LIFE COACHING

VOOR MIJN BUSINESS

Life coaching kan veel voor je betekenen als je vastloopt met je bedrijf en niet de groei ervaart die je graag zou willen zien. Als je moeite hebt met het stellen van doelen en niet zo succesvol bent als je zou willen zijn, kan ik als life coach je helpen om helderheid te krijgen over wat je echt wilt bereiken en welke stappen je moet nemen om daar te komen. Ik kan jou ondersteunen bij het identificeren van jouw belemmerende overtuigingen en gedragspatronen die jouw vooruitgang belemmeren. Zo kan ik jou helpen om ze te transformeren in empowerende overtuigingen en acties. Door middel van strategieën, tools en ondersteuning kan ik jou helpen om de succesvolle ondernemer te worden die jij graag wilt zijn.

FEITEN Over Life Coaching

Life coaches gebruiken verschillende technieken en tools, zoals gesprekken, visualisaties, doelstellingen stellen en actieplannen maken, om cliënten te helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun situatie.

Life coaching kan verschillende gebieden van het leven bestrijken, waaronder carrière, relaties, gezondheid, persoonlijke groei en zelfvertrouwen.

Het beroep van life coach is niet gereguleerd, wat betekent dat iedereen zichzelf een life coach kan noemen. Het is echter raadzaam om een ​​coach te kiezen die gecertificeerd is door een erkende organisatie en die een geschikte achtergrond heeft voor jouw specifieke behoeften.

Life coaching, geïnspireerd door de principes van Robbins, heeft geleid tot transformatieve resultaten voor talloze individuen wereldwijd. Of het nu gaat om het doorbreken van barrières, het verbeteren van prestaties of het vinden van doel, de impact kan diepgaand zijn.

Life coaching, geïnspireerd door de principes van Robbins, heeft geleid tot transformatieve resultaten voor talloze individuen wereldwijd. Of het nu gaat om het doorbreken van barrières, het verbeteren van prestaties of het vinden van doel, de impact kan diepgaand zijn.

Het is een snelgroeiende industrie die verschillende gebieden bestrijkt zoals carrière, relaties, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Ik bied begeleiding, ondersteuning en verantwoording om cliënten te helpen hun aspiraties te realiseren.

2024 Nicole eigen fotoshoot-28

VERWACHTINGEN / REALITEIT

We stappen allemaal het ondernemerschap binnen met bepaalde verwachtingen. Met aspiraties voor succes, dromen van het maken van een verschil en ambities voor persoonlijke groei.

Maar wanneer de realiteit niet overeenkomt met onze verwachtingen, kan dit leiden tot gevoelens van twijfel en onzekerheid.

Als life coach voor ondernemers help ik je deze verwachtingen te begrijpen en te navigeren, zodat jij deze kan omzetten in kansen voor groei en ontwikkeling.

BUSINESS CHECK-UP

Hebben jij en je bedrijf behoefte aan een check-up? Als jouw life coach bied ik frisse perspectieven en bewezen strategieën om jouw bedrijf nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om het re-branden van je imago, het verfijnen van je diensten of het verkennen van nieuwe markten, ik sta klaar om jou bij elke stap te ondersteunen.

DISCOVER THE POWER WITHIN YOU AND YOUR BUSINESS

Handtekening (1.75 x 1 in) (6)

OPLEIDING

Mijn leraar en coach Marcel Sanders, is jarenlang onderdeel
geweest van het team van Robbins en hij heeft in Nederland de Health Balance Group opgericht. Ik heb bij Marcel de Online Life Coaching opleiding gevolgd en succesvol afgerond. Daarnaast ben ik lid van de LCPG beroepsgroep.

NICOLE BUNSCHOTEN LIFE COACHING

Van Cuycklaan 4
2343 AH Oegstgeest
06- 28 65 78 60

3