71A6B6EF-56F6-4042-AA89-6068F90897CF_1_105_c

Hi, ik ben Nicole

 • Virtueel Assistent
 • Online Business Manager
 • Webassistent
 • Directie Secretaresse
 • Marketing Expert
 • Life Coach
 • Opleider
 • Entrepreneur
 • Inspirator
 • Ondernemer

Mijn passie is zorgen dat jij en jouw bedrijf DOORGROEIEN naar een LEVEL-UP! Dit doen we SAMEN. Ik help jou goed zichtbaar te worden door een MEGA sterke Marketing & Strategie toe te passen. Ik coach jou op een positieve manier, met aandacht voor doelstellingen, groei, mogelijkheden, bewustwording, ontwikkeling en vertrouwen.

Mijn levensdoel is Online Ondernemers naar een Level-Up te coachen zodat zij ook kunnen knallen met hun Online Business!

Mijn levensdoel is Online Ondernemers naar een Level-Up te coachen zodat zij ook kunnen knallen met hun Online Business!

Na mijn HBO opleiding Marketing Management wist al direct dat ik een echte regelaar was. Theorie in praktijk brengen. De afgelopen 20 jaar ben ik Marketing Assistent & Directie Secretaresse / PA geweest. Ik heb dus aardig wat ervaring opgedaan in het laten groeien van een team/afdeling/bedrijf. Na een tijdje begon het vreselijk te kriebelen. Ik wilde meer. De ondernemer in mij begon naar boven te komen. Dat het erin zat wist ik wel. Ik kom tenslotte uit een ondernemers familie. Dus ben ik gestart als ondernemer. Als VA. Omdat iedereen kennis nodig heeft ben ik begonnen met een opleiding. Al tijdens de opleiding realiseerde ik dat ik meer was dan een uitvoerende VA. Inmiddels heb ik meerdere ondernemers kunnen helpen als Online Business Manager. Ik vind het fantastisch om samen de reis te maken van groei, zichtbaarheid, branding en nieuwe doelen. Ook heb ik veel VA's kunnen helpen door hun structuur, duidelijkheid een doelen te laten creëren. En dat heeft mij geleid naar wat mijn passie blijkt te zijn; Coaching & Mentorschap.

Ik help jouw leven vorm te geven vanuit jouw diepste wensen en talenten!

Met mijn Business & Life Coaching en mijn ervaringen gaan wij in combinatie met jouw kennis van je bedrijf ervoor zorgen dat je ECHT gaat doorbreken.
Met de juiste MINDSET kun jij al jouw doelen BEREIKEN!

Durf jij ook in jezelf te investeren?

"You don't have to be great to start, but you have to start to be great"

Waarom Business & Life Coaching

Toen ik mijn Online VA-bedrijf begon merkte ik al meteen dat je vooral heel veel moet leren van de praktijk. Uiteraard heb ik ook veel geleerd van de basis opleidingen maar toch miste ik wat. Terwijl ik begon met VA werkzaamheden uitvoeren, ontwikkelde ik zo snel dat ik realiseerde dat mijn kennis en gestelde doelen veel hoger lagen dan waar ik nu in werkte. Vanaf dat moment begon het te kriebelen bij mij!

Ik kon meer en ik wilde meer!

Door mijn gesprekken met andere VA's merkte ik dat ik hun kon helpen. Mijn adviezen maakte een verschil tussen stilstaan en groeien. Mijn doel is dat alle VA's op een hoog niveau kunnen opereren in de online wereld. Hiervoor is alleen wel moed en mindset nodig. Moed om je doelen ook daadwerkelijk uit te voeren. bereid zijn hiervoor keuzes te maken en te durven investeren in jezelf en in je bedrijf. Pas dan kun je groeien!

 

Van VA groeide ik door naar Online Business Manager. Het structureren en organiseren is een passie van mij. In dit proces merkte ik dat ik liever mensen dingen leer, coach of hun mentor ben dan alleen maar uitvoeren. Dus zette ik de stap om trajecten te ontwikkelen waarmee ik VA's kan begeleiden om hun VA-bedrijf naar een Level-Up te brengen.

Go do what you were created to do!

Inmiddels heb ik al vele VA's geholpen met het zetten van hun groei stappen. Belemmerende bezwaren omgezet naar doelen en krachten. Theoretische kennis omgezet in praktijk. Wil jij ook groeien? Stappen zetten om meer met jouw VA-bedrijf te kunnen bereiken? Nu eindelijk echt weten wat je moet doen en hoe je het moet doen? Dan kan ik jou helpen met een van mijn Online Trainingen.

Een aantal van mijn recent behaalde doelen

Logo-LCPG-FC
NICOLE BUNSCHOTEN
Nicole Bunschoten
Badge_Certified WebAssistant_Logo_2018

Life Coach

Het NAC Life Coaching Model is een efficiënt coachingmodel. Zeker als het gaat om gedragsverandering, in actie komen, belemmeringen doorbreken, in je kracht komen, weten wat je wilt, jezelf leren kennen en het belangrijkste: gelukkiger zijn.

Een van de grote verschillen is, dat wij ondersteunen in het emotionele aspect en de identiteit van de persoonlijke ontwikkeling. Heel resultaatgericht te werk gaan en elke klant met zekerheid in beweging te zetten met een blijvend resultaat. De kern van de opleiding is gebaseerd op het Neuro-Associative-Conditioning Model (NAC Model).

Business Expert

Speciaal voor ambitieuze vrouwen die doorgaan waar anderen stoppen. Hun diepste verlangen is een succesvol bedrijf door met meer impact bij te dragen aan het succes van hun klanten.

Als Online Business Expert ben ik die high level ondernemer en sparringpartner die snel schakelt. Ik zie én grijp kansen die ik anders nooit had gezien en gegrepen. Ik zet het direct in jouw bedrijf in.

Wil jij  jezelf met expert status in de markt zetten? Hogere prijzen vragen? Op hoger niveau strategisch ondernemen? Een eigen aanbod of (online) programma in de markt zetten? Zet jezelf aan de top en haal het maximale uit jezelf!

High Level VA

Een vA-player® (virtuele A-player) is een professional die op afstand, vanuit eigen locatie, ondernemers op het hoogste niveau helpt in de groei van hun bedrijf. Een online sparringpartner die een grote impact heeft op haar klanten.

Een goede VA is een virtuele A-player die precies begrijpt hoe succesvol ondernemen in elkaar zit. Ze schakelt snel tussen strategie en uitvoering. Ziet kansen en mogelijkheden. Brengt ideeën in. Scherpt aan waar nodig. Daagt haar klant uit. Heeft aan één woord genoeg. En niet onbelangrijk, levert geld op.

Een A-player staat voor de hoogste kwaliteit, is gedreven, zet door, daagt zichzelf uit, investeert in haar ontwikkeling en heeft haar kennis altijd up-to-date. Ze zet haar ambities in, benut al haar talenten en haalt het maximale uit zichzelf om haar klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ze is een high-level sparringpartner.

WebAssistent

Wat jij nodig hebt, is een kant en klare (spoed)cursus waarin jij training krijgt in het beheersen van online tools en praktische kennis. De website voorzien van een nieuw logo..? No problemo! Een mailing versturen aan alle klanten over het 50 jarig bestaan van het bedrijf..? Zo gedaan! Een doelgerichte advertentie plaatsen via Facebook..? Piece of cake! Na het volgen van de opleiding WebAssistant bij Weblish draai jij nergens meer je hand voor om. En dat klopt!

WebAssistant Programma

 • WordPress website bouwen
 • Mailings versturen
 • Animatievideo maken
 • Webinars organiseren
 • Blogs schrijven
 • Website beheer
 • Social Media beheer
 • Webshop bouwen
 • Google tools
 • Business skills

"Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven staat waar je nu bent"

Mijn Kennis

Facebook Mastery Gevorderden (Marc Bongers),
Online Life Coach, Online Opleiding (NAC Life coaching),
Facebook Marketing Jaarprogramma (Youri Meuleman),
Maximum Potential (Michael Pilarczyk),
WebAssistent Opleiding,
Online Business Expert Jaaropleiding,
Mindmappen Training,
Start Succesvol als een High Level VA Opleiding,
Fotografie Cursus,
Getting Things Done Training,
Photoshop Training,
Agile werken Workshop,
Opleiding Engels via de Cambridge University,
Notuleren Training,
HBO Marketing & Management Opleiding.

451D8576-A63B-4DD4-A643-FBBD3985E431_1_105_c