MIJN PROGRAMMA'S

digital-mockup-of-four-different-apple-devices-2025-el1

Start als VA

Binnen 3 maanden starten als succesvol VA. In dit programma neem ik je in een 1-op-1 traject mee in de reis waarin we jouw VA-bedrijf volledig gaan opzetten. Van je aanbod, klanten en verdienmodellen tot online zichtbaarheid en je eigen website.

QUICK START ALS VA

D E S I G N E R (1) (2)

QUICK
Start als VA

Speciaal voor jou heb ik een waanzinnig programma ontwikkeld: de Quick Start als VA. Deze training helpt je om binnen 3 maanden snel en efficiënt aan de slag te gaan als VA en biedt je de nodige handvatten en tools om direct succesvol te zijn.

Dus Quick starten? Maak dan kennis met mij en ik leg je alles uit over het zusje van de Start als VA opleiding! 

mockuper (1)

Start als VA
SNEAK PREVIEW

Je hebt al vaker gehoord over het vak van Virtueel Assistent. Maar je weet er nog niet genoeg over of wil graag eerst eens kijken of het iets is voor jou. Herken jij je hierin, dan heb ik iets heel moois voor jou:
de Sneak Preview Start als VA!

Trust hope and love text on wooden sign outdoors

1:1
COACHING

Jij en jouw bedrijf laten doorgroeien naar een
level-up, dat is mijn passie. Dit doe ik in een mentorschap. Ik begeleid, stuur bij en stel vreselijk confronterende vragen. JIJ WIL TOCH GROEIEN? De pijn van groei hoort hierbij. Met de juiste mindset, jouw talent en mijn kennis en ervaring, ga jij al jouw doelen bereiken!

GROEI ALS VA

1

GROEI
als VA

Binnen 6 maanden groeien met je VA-bedrijf. Ben jij toe aan een level-up; opschalen naar vol passie werken en een volle bankrekening?

In mijn nieuwe programma ga ik samen met jou, voor jouw bedrijf, alles analyseren, nieuwe doelen stellen, een roadmap maken en ervoor zorgen dat jij een level-up gaat. Dat jij WEL gaat knallen met je (online) business.