REFERENTIES

Judith
Judith
VA

Ik ben Nicole zeer dankbaar. Zij heeft mij tijdens de opleiding echt geholpen. Precies waar ik het nodig had. Dit verschilt natuurlijk per persoon en daarom ben ik zo blij met deze opleiding! Waar je meer begeleiding nodig hebt krijg je die, waar je minder nodig hebt ga je sneller doorheen. Nicole heeft veel kennis van allerlei tools maar is heeft ook zeer creatieve geest en denkt 100% maar vooral ook oprecht met je mee. Vooral die oprechtheid waardeer ik enorm!! Ik raad de opleiding iedereen aan zodat je een goede start kan maken als VA.

Marjolein
Marjolein
VA

Ik heb de training bij Nicole als heel prettig ervaren. Door de 1-op-1 coaching heb ik gericht begeleiding gehad bij het opzetten en zichtbaar maken van mijn bedrijf. Nicole brengt de informatie heel enthousiast en ondersteund waar nodig en wanneer nodig. Voor advies kan ik haar altijd een bericht sturen. Wat ik ontzettend prettig vind is dat er een back-up is, ook als je de training hebt gehad. Nicole, je bent een topper!

Jennifer
Jennifer

I love meeting new people who have also found their true calling! Nicole loves what she does; helping VA's work on their Passion and Services etc. I have seen a lot of offers for helping grow a VA business but the first call I had with Nicole was already inspirational and excited me! I found my passion during the training at Nicole.

Yvonne Ruckert
Yvonne Ruckert ResponsiveMarketing

Ik werk nu een half jaar samen met Nicole voor dezelfde klant en ervaar haar als zeer prettig in de samenwerking en ze is een kei in het aansturen van een team (ja, ook mij ?), behoudt het overzicht en weet iedereen mee te krijgen dezelfde kant op. Ook denkt ze pro-actief mee met de klant en geeft waardevolle marketingadviezen.
Door haar manier van werken heeft ze een structuur gecreëerd waarin iedereen tot zijn recht komt en zich kan richten op de juiste taken. Daarnaast is ze gewoon ook nog een heel gezellig mens met een goed gevoel voor humor.

Anne-Maartje Blok
Anne-Maartje Blok Mentor voor moeders & Kindercoach

We hebben een fijne samenwerking gehad. Nicole luisterde goed naar mijn wensen en zo konden we er een super mooie website van maken. Ik ben erg blij het het uiteindelijke resultaat.

Manuela van Prooijen
Manuela van Prooijen Weblish

Over het werk van Nicole.
Zoals je weet ben ik dol op de manier hoe jij je site hebt neergezet: eigen, gedurfd en goed bewegwijzerd. Mensen weten waarvoor ze komen en waar ze moeten zijn.
Social Media: Typisch een onderdeel waar ik niet eens naar je social media kanaal hoef te gaan, je bent aanwezig en presenteert jezelf op een positieve en creatieve manier