Met persoonlijke coaching en een volledig ondersteunende leeromgeving succesvol VA worden

In 3 tot 6 maanden een succesvol VA-bedijf

3 maanden

Binnen 3 maanden Starten als VA.
We starten met een 2 uur durende Kick-off Strategie sessie, waarin we onderzoeken wat jouw passie is en dus jouw aanbod wordt. Maar ook voor welke klanten jij wilt werken.

direct starten

Vanaf dag 1 van je opleiding start jij met jouw VA-bedrijf. Dus alles voer je direct in de praktijk uit! Dus niet alleen theoretisch maar ook in praktijk VA worden! Op die manier krijg je de gelegenheid om alles te ontdekken en zo te groeien.

1-op-1 opleiding

Deze opleiding is een individueel traject, waarbij ik jou persoonlijk begeleid. Samen werken we aan de succesvolle start van jouw VA-bedrijf. Jij krijgt van mij volledige aandacht, begeleiding en coaching!

Denemarken 2023-151

WAT GA JE LEREN

 • Alles van de start tot de groei van je bedrijf
 • Wie je doelklant is
 • Wat je aanbod is
 • Hoe je zichtbaar kunt zijn
 • Hoe jouw doelklant jou kan vinden
 • Hoe jij jouw klanten kunt vinden
 • Welk tarief bij jou past
 • Wat zijn funnels

Dé VA opleider in Nederland die een '1-op-1 Start & Groei als VA' opleiding aanbiedt!

WELKOM + Notion bord STAPPENPLAN BEWUSTWORDING MINDSET 1 MINDSET 2 CREËREN TOOLS UITVOERING SALES (NIEUW) ONLINE ZICHTBAARHEID WEBSITE BOUWEN EXPERT TRAININGEN CHECK, CHECK, DUBBEL CHECK

IN HET KORT

 • Online Modules
 • Training Website bouwen
 • Training VA Stappenplan
 • Module coaching sessies
 • Online samenwerkingsochtenden
 • Masterclasses
 • Expert trainingen (o.a. Smartphone-, Schrijventraining)
 • Trello Start als VA opleiding Onboarding template
 • Online community met alle VA's
 • Direct starten met jouw online bedrijf
 • Persoonlijke, 1-op-1 begeleiding (direct contact met mij via de online community tool Slack)

Alles leren in het MEEST effectieve VA-opleidingsprogramma, waarbij je direct alles in de praktijk gaat uitvoeren. Bewezen optimaal resultaat!

digital-mockup-of-four-different-apple-devices-2025-el1
4

Hoe jij kunt Starten als VA

Beste Keuze
in 1x betalen
2397
 • Webinar aanbod voor het programma "Start als VA' waarin je in 3 tot 6 maanden start met jouw VA-bedrijf.
  4x 1 op 1 coachig
  Het volledige traject voor een
  succesvol online onderneming;
  Van de start (aanbod, naam, inschrijven bij de KvK) tot je eerste klanten (d.m.v. branding,
  zichtbaarheid en sales)
Zonder zorgen
in 3 termijnen
849
 • Webinar aanbod voor het programma "Start als VA' waarin je in 3 tot 6 maanden start met jouw VA-bedrijf.
  4x 1 op 1 coachig
  Het volledige traject voor een
  succesvol online onderneming;
  Van de start (aanbod, naam, inschrijven bij de KvK) tot je eerste klanten (d.m.v. branding,
  zichtbaarheid en sales)
Laagste maandbedrag
in 6 termijnen
427
 • Webinar aanbod voor het programma "Start als VA' waarin je in 3 tot 6 maanden start met jouw VA-bedrijf.
  4x 1 op 1 coachig
  Het volledige traject voor een
  succesvol online onderneming;
  Van de start (aanbod, naam, inschrijven bij de KvK) tot je eerste klanten (d.m.v. branding,
  zichtbaarheid en sales)
Denemarken 2023-104

Meer weten over het VA-schap?
Over hoe jij aan je eerste klanten kan komen?

Heb je nog een vraag over het VA-schap (FAQ)

Voor iedereen die graag als virtueel assistent wil gaan werken. Voor iedereen die niet vast wil zitten van een baan in loondienst. Wil doen wat ze leuk vindt om te doen. En uiteraard voor iedereen die zijn geld wil gaan verdienen als VA. Lees ook vooral eens de verhalen van andere VA's die bij mij de opleiding gevolgd hebben. En als je meer wilt weten kunnen we altijd even een gesprek samen inplannen!

Monique Wolst
Monique Wolst

Nicole is een topper! Niets is teveel moeite en je krijgt persoonlijke aandacht. De opleiding is niet puur een VA opleiding, maar een opleiding tot ondernemer. Met alle tools die je daarin het beste kunt gebruiken en een stukje reflectie van wie je bent, waar je heen kunt en dat allemaal in die toffe opleiding! Ik ben dankbaar dat ik haar heb gevonden en met haar mag werken!

Judith
Judith
VA

Ik ben Nicole zeer dankbaar. Zij heeft mij tijdens de opleiding echt geholpen. Precies waar ik het nodig had. Dit verschilt natuurlijk per persoon en daarom ben ik zo blij met deze opleiding! Waar je meer begeleiding nodig hebt krijg je die, waar je minder nodig hebt ga je sneller doorheen. Nicole heeft veel kennis van allerlei tools maar is heeft ook zeer creatieve geest en denkt 100% maar vooral ook oprecht met je mee. Vooral die oprechtheid waardeer ik enorm!! Ik raad de opleiding iedereen aan zodat je een goede start kan maken als VA.

Marjolein
Marjolein
VA

Ik heb de training bij Nicole als heel prettig ervaren. Door de 1-op-1 coaching heb ik gericht begeleiding gehad bij het opzetten en zichtbaar maken van mijn bedrijf. Nicole brengt de informatie heel enthousiast en ondersteund waar nodig en wanneer nodig. Voor advies kan ik haar altijd een bericht sturen. Wat ik ontzettend prettig vind is dat er een back-up is, ook als je de training hebt gehad. Nicole, je bent een topper!

Jennifer
Jennifer

I love meeting new people who have also found their true calling! Nicole loves what she does; helping VA's work on their Passion and Services etc. I have seen a lot of offers for helping grow a VA business but the first call I had with Nicole was already inspirational and excited me! I found my passion during the training at Nicole.

Yvonne Ruckert
Yvonne Ruckert
ResponsiveMarketing

Ik werk nu een half jaar samen met Nicole voor dezelfde klant en ervaar haar als zeer prettig in de samenwerking en ze is een kei in het aansturen van een team (ja, ook mij ?), behoudt het overzicht en weet iedereen mee te krijgen dezelfde kant op. Ook denkt ze pro-actief mee met de klant en geeft waardevolle marketingadviezen.
Door haar manier van werken heeft ze een structuur gecreëerd waarin iedereen tot zijn recht komt en zich kan richten op de juiste taken. Daarnaast is ze gewoon ook nog een heel gezellig mens met een goed gevoel voor humor.

Anne-Maartje Blok
Anne-Maartje Blok Mentor voor moeders & Kindercoach

We hebben een fijne samenwerking gehad. Nicole luisterde goed naar mijn wensen en zo konden we er een super mooie website van maken. Ik ben erg blij het het uiteindelijke resultaat.

Manuela van Prooijen
Manuela van Prooijen Weblish

Over het werk van Nicole.
Zoals je weet ben ik dol op de manier hoe jij je site hebt neergezet: eigen, gedurfd en goed bewegwijzerd. Mensen weten waarvoor ze komen en waar ze moeten zijn.
Social Media: Typisch een onderdeel waar ik niet eens naar je social media kanaal hoef te gaan, je bent aanwezig en presenteert jezelf op een positieve en creatieve manier

Kirsten
Kirsten

Ik werk nu enige tijd samen met Nicole. Ik vind de samenwerking fantastisch! Nicole is een leuke, vrolijke vrouw, die van aanpakken weet. Het mooie van Nicole en de opleiding vind ik de persoonlijke begeleiding. Dit is absoluut een pluspunt! Nicole helpt je met hetgeen jij nodig hebt. Geen vraag is teveel. Daarnaast weet ze met haar altijd vrolijke humeur jou naar het volgende level te brengen!

De opleiding is goed opgebouwd, goed ingericht, overzichtelijk en duidelijk. Jouw individuele, persoonlijke aanpak is een pure aanpak. Ik krijg Nicole. Niets anders. Ik krijg advies, en tips, maar vooral jouw aandacht niet alleen in een uurtje, maar altijd loopt de afspraak uit, neem je de tijd. Na de afspraak, tijdens de opleiding is er altijd gelegenheid om via Slack een persoonlijke vraag of een persoonlijk dilemma met je door te nemen. Jij geeft jezelf meer dan 100%. Dat is Nicole.

Anoniem
Anoniem

Ik vond de opleiding heel boeiend, heel wat bijgeleerd en waardevolle info gekregen. Vooral de persoonlijke aanpak, meestal zijn webinars op voorhand opgenomen, maar bij Nicole was deze live waardoor ook je een antwoord kreeg op je vragen.

Sandra
Sandra Bureau Meessen

Zeer plezierig, directe aandacht voor mij, mijn verhaal, mijn context, mijn vragen. Opleiding bevat alle aspecten om mijn bedrijf goed ingericht te activeren, doorlopend bij te sturen en mijzelf als professioneel opererend VA in de markt te positioneren. En Nicole begeleidt als partner en stuurt bij waar nodig als expert.

Previous
Next

YES YOU CAN!

portretten-nov21-highres-47

Meer weten over het VA-schap?
Over hoe jij aan je eerste klanten kan komen?