SummerSchool

SummerSchool

In 6 weken je droom, om online ondernemer te kunnen worden, realiseren!

In 6 weken je droom, om zelfstandig te kunnen worden, realiseren!

SUMMERSCHOOL

SUMMERSCHOOL

  • 6 weken

    6 weken lang, elke maandagavond een (live) Online Summerschool - Start als VA-Groepssessie om 20:00 uur

  • Buddy

    Het is een groepsopleiding, waarbij je samen met een buddy aan je opdrachten gaat werken.

  • Levenslang

    Je krijgt ook nog eens levenslang toegang tot de online community èn de leeromgeving waar je altijd alles kunt nalezen, opzoeken en ook van daaruit jezelf verder kunt blijven ontwikkelen.

De Online Summerschool - Start als VA, een stoomcursus vol persoonlijke aandacht en begeleiding

Hoe werkt het?

Op 1 juni starten we met een groep enthousiaste vrouwen met een spetterende live kick-off strategie sessie.

Iedere maandagavond is er een (live) Online Summerschool -Groepssessie voor een gegarandeerd succes!

De Summerschool eindigt op 11 juli, met de spetterende live online Ready for Business Party. Hierin kun je natuurlijk nog vragen stellen, je ervaringen delen, maar vooral vieren dat iedereen klaar is voor het zelfstandig ondernemerschap.

En dit allemaal slechts voor het speciale zomer bedrag van €1.697,-

Share with your Buddy

Je hoeft het niet alleen te doen!

Het is een groepsopleiding, waarbij je samen met een buddy aan je opdrachten gaat werken. Iedere maandagavond lopen we vervolgens met elkaar de modules door. We luisteren naar en leren van elkaar. Ook krijg je van mij, als bonus, persoonlijke tips om jouw business goed neer te zetten. Ook na die 6 weken houden we contact en kun je bij me terecht voor je vragen.

Wil jij weten of de Summerschool iets voor jou is? Laten we dan kennismaken!

Wat anderen over de opleiding zeiden

3
Monique

ME Support

beveelt Start als VA - Nicole Bunschoten aan: "Persoonlijke aandacht, puurheid en een gericht programma. Duidelijke opbouw in de modules. Persoonlijk contact bij de coach gesprekken en altijd de mogelijkheid tot verder sparren. 100% Nicole, vol enthousiasme, voor jou! Gegarandeerd succes! Wat wil je nog meer?"

118858177_10217696624911264_4333695346181705399_o
Judith

VA

Ik ben Nicole zeer dankbaar. Zij heeft mij tijdens de opleiding echt geholpen. Precies waar ik het nodig had. Dit verschilt natuurlijk per persoon en daarom ben ik zo blij met deze opleiding! Waar je meer begeleiding nodig hebt krijg je die, waar je minder nodig hebt ga je sneller doorheen. Nicole heeft veel kennis van allerlei tools maar is heeft ook zeer creatieve geest en denkt 100% maar vooral ook oprecht met je mee. Vooral die oprechtheid waardeer ik enorm!! Ik raad de opleiding iedereen aan zodat je een goede start kan maken als VA.

Ontwerp zonder titel (15)
Sandra

Bureau Meessen

Zeer plezierig, directe aandacht voor mij, mijn verhaal, mijn context, mijn vragen. Opleiding bevat alle aspecten om mijn bedrijf goed ingericht te activeren, doorlopend bij te sturen en mijzelf als professioneel opererend VA in de markt te positioneren. En Nicole begeleidt als partner en stuurt bij waar nodig als expert.

What you see is what you get

Wil jij weten of de Summerschool ook iets voor jou is?