HET TEAM
VAN
NICOLE


Monique

Verhoef-Wolst
 • CONTENT EDITOR

  Monique Verhoef-Wolst, sinds mei 2021 trotse eigenaar van ME Support - Office Support & Coaching.
  Ik ondersteun waar nodig en ben dus in te zetten bij de zoektocht naar overzicht en inzicht, zowel zakelijk (projectcoördinatie, business coaching, volledige administratie en/of Office Management) als persoonlijk (jouw leven weer op orde krijgen en weten wie jij bent). Daarnaast heb ik een voorliefde voor de Nederlandse taal en mag ik graag teksten mee schrijven, maar ook redigeren. Dat is het stuk dat ik voor Nicole mag oppakken sinds begin van dit jaar. Privé duik, ski, wandel en fiets ik graag, ga ik regelmatig met mijn partner uit eten of op reis en genieten we van het leven.

Carmen

Bakker
 • FB ADS EXPERT

  Ik ben Carmen Bakker, 34 jaar. In 2020 startte ik mijn online onderneming: CBsolutions. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bouwen van merken, websites en webshops. Ook voor social media beheer en adverteren ben je bij mij aan het juiste adres.Sinds kort ondersteun ik Nicole door bij te springen met taken waar zij geen tijd meer voor heeft. Samen kom je verder!Naast mijn bedrijf heb ik vier kinderen en een leuke man. In mijn vrije tijd hou van wandelen in de natuur, racefietsen, reizen, wijn en lekker eten.

Bianca

Storms
 • COMMUNITY MANAGER

  Bianca Storms, de VA die jou ontzorgt.Met ruim 20 jaar ervaring in Office Support, neem ik de drukke zelfstandige/ondernemer taken uit handen, zodat hij zich weer met zijn vak bezig kan houden. Ik ben een gedeelte van het jaar in de Dominicaanse Republiek. Dit is de reden dat ik gekozen heb om voor mezelf te starten, zodat ik locatie onafhankelijk kan werken.Als Community Manager ben ik voor Nicole verantwoordelijk voor haar Facebook Community. Vanaf april start ik met de opleiding tot deze expertise welke ik dus direct in praktijk ga brengen bij de Virtual Business Expert Groep van Nicole Bunschoten.

Sandra

Meessen
 • EXECUTIVE ACTIVECAMPAIGN EXPERT

  Ik ben Sandra, van Bureau Meessen!
  Met 25 jaar ICT ervaring uit het bedrijfsleven en een “blauw” karakter is het niet vreemd dat mijn invulling van het VA-schap volledig de technische kant op gaat. Funnels inrichten in ActiveCampaign, zorgen dat het goed gekoppeld is aan domein, website, webinaromgeving en wat je verder nog wilt. Sales- of aanvraagproces inrichten vanaf landingspagina t/m follow-up mails of de uitschrijving aan het einde van het programma. Lekker puzzelen hoe alle technische componenten van een succesvolle online business aan elkaar gekoppeld moeten worden en samenwerken tot mooie funnels. Blijer kun je mij niet krijgen! Net zo blij krijg je mij door me met manlief een roadtrip door Amerika te laten maken, samen Formule 1 kijken of naar een rockconcert in Paradiso gaan.