REPLAY

MASTERCLASS START ALS VA

WAT JE NOG MEER WIL WETEN

Ja je hoeft geen secretariële of office kennis te hebben om toch als VA te kunnen starten. Bij het starten van jouw VA-bedrijf gaat het erom dat je aanbod iets is wat jij leuk vind, waar jij passie voor hebt. En dus vaak ook al kan of leuk vind om te gaan leren. En dit kan van Administratie tot interieur styling zijn.

Marleen Demmers
Marleen Demmers
Nicole komt op mij over als een betrouwbare en vakkundige dame, die door haar enthousiasme in staat is mensen 'aan' te zetten om actie te ondernemen. Ik ken haar alleen 'online' maar zelfs door het beeldscherm geeft zij mij het vertrouwen dat ook ik de stap kan wagen om voor mezelf te beginnen. Erg dankbaar voor de kennismaking met Nicole!
Marlouke Rambaldo (Marlouke)
Marlouke Rambaldo (Marlouke)
In 2021 in contact gekomen met Nicole en na een zeer prettig gesprek de grote stap genomen om VA te worden. Ze heeft mij de eerste maanden positief gecoacht en feedback gegeven. Zo fijn om met iemand te sparren en je droom werkelijk te maken. Bedankt Nicole voor afgelopen half jaar!
bianca storms
bianca storms
Een half jaar geleden ben ik bij Nicole begonnen met de opleiding Virtual Assistant. Haar persoonlijke aanpak sprak me meteen aan. Op 3 januari 2022 ben ik mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant gestart. Nicole heeft me niet alleen geleerd hoe een ondernemer te zijn, maar me ook als coach met raad en daad bijgestaan, me gemotiveerd als ik het even niet zag zitten, maar vooral mij gebracht naar het punt waar ik nu ben en waar ik vol vertrouwen kan zeggen: "Ik weet dat mijn bedrijf een succes gaat worden". Dus wil je een opleider, die kijkt naar wat jij nodig hebt en die niet alleen het boekje volgt, plan een vrijblijvend gesprek met haar in en kijk of jij net als ik meteen die klik met haar hebt. Zij heeft het in zich om jou te coachen naar dat wat jij wilt bereiken.
Monique Wolst
Monique Wolst
Nicole is een topper! Niets is teveel moeite en je krijgt persoonlijke aandacht. De opleiding is niet puur een VA opleiding, maar een opleiding tot ondernemer. Met alle tools die je daarin het beste kunt gebruiken en een stukje reflectie van wie je bent, waar je heen kunt en dat allemaal in die toffe opleiding! Ik ben dankbaar dat ik haar heb gevonden en met haar mag werken!

Je hoeft niet te twijfelen, jij kan ook VA worden!

Start met mijn programma en wordt gegarandeerd een zelfverzekerde VA!

Wacht niet langer, de wereld ligt open voor jou!