REPLAY

MASTERCLASS START ALS VA

Dia93

WAT JE NOG MEER WIL WETEN

Kan ik zonder ervaring starten?

Ja je hoeft geen secretariële of office kennis te hebben om toch als VA te kunnen starten. Bij het starten van jouw VA-bedrijf gaat het erom dat je aanbod iets is wat jij leuk vind, waar jij passie voor hebt. En dus vaak ook al kan of leuk vind om te gaan leren. En dit kan van Administratie tot interieur styling zijn.

Kan ik ook vanuit de WW starten?

Ja dat kan. Het UWV biedt 2 manieren waarop jij gewoon kan starten als VA en kan beginnen aan het programma Start als VA.

Moet ik meteen inschrijven bij de KvK?

Nee je kunt zelf kiezen wanneer je wilt inschrijven bij de KvK. Alle gemaakte zakelijke kosten kun je ook achteraf opvoeren bij de belastingdienst.

Heb ik tijdens het programma ook contact met andere VA's?

Ja absoluut. Behalve dat we een online community hebben waar alle VA's (ook de VA's die al klaar zijn) in zitten, stimuleer ik je om ook buddies via social media te gaan maken. En dat werkt!

Krijg ik een certificaat?

Ja als jij het programma doorlopen bent en gestart bent als VA krijg jij een Start als VA certificaat. Hiermee kun je aan opdrachtgevers laten zien dat je echt weet wat je doet.

Waar vind ik mijn klanten?

Het vinden van klanten is een proces. Vergelijk het met het kopen van een een speciale jeans voor alleen maat 40. Eerst moet je weten wat je gaat verkopen (de jeans) en dan voor wie (alleen voor mensen met maat 40). daarna ga je kijken hoe je het gaat verkopen, via welke kanalen (online of in een winkel). Dan ga je zorgen dat mensen ook weten dat jij dit verkoopt (marketing/reclame). Dit heet online zichtbaarheid. En als jij dus weet wat je wilt verkopen en aan wie en waar deze klant zich bevind en de klant kan jij ook vinden omdat je zichtbaar bent dan komt daar automatische VERKOOP uit voort. KLANTEN dus. Als VA zal jij de meeste klanten vinden op het internet (de online wereld) en vooral via social media kanalen. Dit hele proces doe ik samen met jou, stap voor stap.

Wat wordt mijn aanbod?

Jij gaat aanbieden wat jij leuk vind om te doen, waar jouw passie ligt. Alleen als jij iets aanbod met volle overgave zul je succes hebben. Samen onderzoeken we wat jouw passie is. Kijken we wat je gedaan hebt in het verleden, waar je nu om bekend staat bij je vrienden en familie en dus onderzoeken we samen wat past bij jou.

Wat andere webinar deelnemers zeiden:

Je hoeft niet te twijfelen, jij kan ook VA worden!

Start met mijn programma en wordt gegarandeerd een zelfverzekerde VA!

Wacht niet langer, de wereld ligt open voor jou!