REPLAY

MASTERCLASS START ALS VA

WEBINAR AANBOD

IN 1X BETALEN
€2397
  3 MAAND TERMIJNEN
  €849
   6 MAAND TERMIJNEN
   €427

    WAT JE NOG MEER WIL WETEN

    Kan ik zonder ervaring starten?

    Ja je hoeft geen secretariële of office kennis te hebben om toch als VA te kunnen starten. Bij het starten van jouw VA-bedrijf gaat het erom dat je aanbod iets is wat jij leuk vind, waar jij passie voor hebt. En dus vaak ook al kan of leuk vind om te gaan leren. En dit kan van Administratie tot interieur styling zijn.

    Kan ik ook vanuit de WW starten?

    Ja dat kan. Het UWV biedt 2 manieren waarop jij gewoon kan starten als VA en kan beginnen aan het programma Start als VA.

    Moet ik meteen inschrijven bij de KvK?

    Nee je kunt zelf kiezen wanneer je wilt inschrijven bij de KvK. Alle gemaakte zakelijke kosten kun je ook achteraf opvoeren bij de belastingdienst.

    Heb ik tijdens het programma ook contact met andere VA's?

    Ja absoluut. Behalve dat we een online community hebben waar alle VA's (ook de VA's die al klaar zijn) in zitten, stimuleer ik je om ook buddies via social media te gaan maken. En dat werkt!

    Krijg ik een certificaat?

    Ja als jij het programma doorlopen bent en gestart bent als VA krijg jij een Start als VA certificaat. Hiermee kun je aan opdrachtgevers laten zien dat je echt weet wat je doet.

    Waar vind ik mijn klanten?

    Het vinden van klanten is een proces. Vergelijk het met het kopen van een een speciale jeans voor alleen maat 40. Eerst moet je weten wat je gaat verkopen (de jeans) en dan voor wie (alleen voor mensen met maat 40). daarna ga je kijken hoe je het gaat verkopen, via welke kanalen (online of in een winkel). Dan ga je zorgen dat mensen ook weten dat jij dit verkoopt (marketing/reclame). Dit heet online zichtbaarheid. En als jij dus weet wat je wilt verkopen en aan wie en waar deze klant zich bevind en de klant kan jij ook vinden omdat je zichtbaar bent dan komt daar automatische VERKOOP uit voort. KLANTEN dus. Als VA zal jij de meeste klanten vinden op het internet (de online wereld) en vooral via social media kanalen. Dit hele proces doe ik samen met jou, stap voor stap.

    Wat wordt mijn aanbod?

    Jij gaat aanbieden wat jij leuk vind om te doen, waar jouw passie ligt. Alleen als jij iets aanbod met volle overgave zul je succes hebben. Samen onderzoeken we wat jouw passie is. Kijken we wat je gedaan hebt in het verleden, waar je nu om bekend staat bij je vrienden en familie en dus onderzoeken we samen wat past bij jou.

    Marleen Demmers
    Marleen Demmers
    Nicole komt op mij over als een betrouwbare en vakkundige dame, die door haar enthousiasme in staat is mensen 'aan' te zetten om actie te ondernemen. Ik ken haar alleen 'online' maar zelfs door het beeldscherm geeft zij mij het vertrouwen dat ook ik de stap kan wagen om voor mezelf te beginnen. Erg dankbaar voor de kennismaking met Nicole!
    Marlouke Rambaldo (Marlouke)
    Marlouke Rambaldo (Marlouke)
    In 2021 in contact gekomen met Nicole en na een zeer prettig gesprek de grote stap genomen om VA te worden. Ze heeft mij de eerste maanden positief gecoacht en feedback gegeven. Zo fijn om met iemand te sparren en je droom werkelijk te maken. Bedankt Nicole voor afgelopen half jaar!
    bianca storms
    bianca storms
    Een half jaar geleden ben ik bij Nicole begonnen met de opleiding Virtual Assistant. Haar persoonlijke aanpak sprak me meteen aan. Op 3 januari 2022 ben ik mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant gestart. Nicole heeft me niet alleen geleerd hoe een ondernemer te zijn, maar me ook als coach met raad en daad bijgestaan, me gemotiveerd als ik het even niet zag zitten, maar vooral mij gebracht naar het punt waar ik nu ben en waar ik vol vertrouwen kan zeggen: "Ik weet dat mijn bedrijf een succes gaat worden". Dus wil je een opleider, die kijkt naar wat jij nodig hebt en die niet alleen het boekje volgt, plan een vrijblijvend gesprek met haar in en kijk of jij net als ik meteen die klik met haar hebt. Zij heeft het in zich om jou te coachen naar dat wat jij wilt bereiken.
    Monique Wolst
    Monique Wolst
    Nicole is een topper! Niets is teveel moeite en je krijgt persoonlijke aandacht. De opleiding is niet puur een VA opleiding, maar een opleiding tot ondernemer. Met alle tools die je daarin het beste kunt gebruiken en een stukje reflectie van wie je bent, waar je heen kunt en dat allemaal in die toffe opleiding! Ik ben dankbaar dat ik haar heb gevonden en met haar mag werken!

    Je hoeft niet te twijfelen, jij kan ook VA worden!

    Start met mijn programma en wordt gegarandeerd een zelfverzekerde VA!

    Wacht niet langer, de wereld ligt open voor jou!