Gratis Online Interactief Webinar Start als VA

Donderdag 4 maart om 10:00 uur

Zit jij er over te denken om een op te zetten?

Neem dan deel aan mijn Webinar en leer alles over het VA-schap!

Wat kan je verwachten van dit webinar?

Start als VA
 • Wat leuk dat je interesse hebt in het vak van Virtueel Assistent!

 • Tijdens mijn gratis interactieve online training vertel ik je alles over het VA-vak.

 • Wat je nodig hebt om te kunnen starten. Wat je kan verwachten als VA en wat je moet doen om ook echt als succesvol VA te starten.

 • Dus geef ik je meteen tips en hele waardevolle informatie mee.

 • MAAR wat deze online training pas echt uniek maakt is het feit dat het interactief is!

 • Jij kan dus al tijdens de online training al jouw vragen stellen in de chat. Zo weet jij dus al tijdens de online training alles wat jij wilt weten. Net zoals ik in mijn opleiding werk.

 • Direct starten want dan pas leer je alles! 

Start als VA is een "long-time experience"

Mensen die mijn webinar bekeken hebben geven aan een duidelijker beeld te hebben gekregen van het VA vak en hoe ze zelf VA kunnen worden.

Wat ga ik allemaal vertellen:

 • Wat is een VA
 • Hoe kan jij VA worden
 • Welke kosten komen er bij het VA-schap
 • Hoe kun jij je aanbod vormen
 • Hoe jij aan klanten kan komen
 • Wat je nodig hebt
 • Kernwaarde
 • Start als VA

Je hoeft niet meer te twijfelen want wij gaan dit samen doen!

"I’ve got your back"

In mijn 3e jaar van VA's opleiden zittende, heb jij het voordeel van de ervaring van alle VA's die al voor jou zijn opgeleid!

Ik heb hun pad van onzekerheid, twijfel en overweldigd zijn met hun meegemaakt and hun stuk voor stuk hier door heen geholpen.

En ook dit jaar is dat wat ik weer ga doen, door Life-, en Business coaching kan ik jou meenemen in het VA-schap.

Ben jij overweldigd door alle aanbod? Teveel beloften en gezellige bijeenkomsten? Weet je niet meer in de jungle van Facebook en alle andere kanalen waar je wat kan vinden? 

IK HOU HET SIMPEL VOOR JOU!

Wil jij gewoon samen met mij als jouw coach jouw VA-business opstarten. een stok achter de deur hebben, een plek waar je vragen kan stellen, een steunpilaar maar ook een plek waar je bevestiging en toejuiching kan vinden?

Dan heb je de juiste plek gevonden.

IMG_2601

Wat andere webinar deelnemers zeiden:

Ik wil weten of ik ook VA kan worden

FAQ

Kan ik zonder ervaring starten?

Ja je hoeft geen secretariële of office kennis te hebben om toch als VA te kunnen starten. Bij het starten van jouw VA-bedrijf gaat het erom dat je aanbod iets is wat jij leuk vind, waar jij passie voor hebt. En dus vaak ook al kan of leuk vind om te gaan leren. En dit kan van Administratie tot interieur styling zijn.

Kan ik ook vanuit de WW starten?

Ja dat kan. Het UWV biedt 2 manieren waarop jij gewoon kan starten als VA en kan beginnen aan het programma Start als VA.

Moet ik meteen inschrijven bij de KvK?

Nee je kunt zelf kiezen wanneer je wilt inschrijven bij de KvK. Alle gemaakte zakelijke kosten kun je ook achteraf opvoeren bij de belastingdienst.

Heb ik tijdens het programma ook contact met andere VA's?

Ja absoluut. Behalve dat we een online community hebben waar alle VA's (ook de VA's die al klaar zijn) in zitten, stimuleer ik je om ook buddies via social media te gaan maken. En dat werkt!

Krijg ik een certificaat?

Ja als jij het programma doorlopen bent en gestart bent als VA krijg jij een Start als VA certificaat. Hiermee kun je aan opdrachtgevers laten zien dat je echt weet wat je doet.

Waar vind ik mijn klanten?

Het vinden van klanten is een proces. Vergelijk het met het kopen van een een speciale jeans voor alleen maat 40. Eerst moet je weten wat je gaat verkopen (de jeans) en dan voor wie (alleen voor mensen met maat 40). daarna ga je kijken hoe je het gaat verkopen, via welke kanalen (online of in een winkel). Dan ga je zorgen dat mensen ook weten dat jij dit verkoopt (marketing/reclame). Dit heet online zichtbaarheid. En als jij dus weet wat je wilt verkopen en aan wie en waar deze klant zich bevind en de klant kan jij ook vinden omdat je zichtbaar bent dan komt daar automatische VERKOOP uit voort. KLANTEN dus. Als VA zal jij de meeste klanten vinden op het internet (de online wereld) en vooral via social media kanalen. Dit hele proces doe ik samen met jou, stap voor stap.

Wat wordt mijn aanbod?

Jij gaat aanbieden wat jij leuk vind om te doen, waar jouw passie ligt. Alleen als jij iets aanbod met volle overgave zul je succes hebben. Samen onderzoeken we wat jouw passie is. Kijken we wat je gedaan hebt in het verleden, waar je nu om bekend staat bij je vrienden en familie en dus onderzoeken we samen wat past bij jou.

Investeer in jouw nieuwe toekomst

Terwijl de meeste opleiding tussen de €5k-€10k per jaar vragen voor ook nog eens een groepstraining wilde ik dat anders doen. Want niet iedereen heeft dat geld om te investeren in zijn toekomst.

Ook wilde ik niet een online training geven waarbij je alles zelf moet doen. Nee ik doe het compleet anders!

Mijn doel is om te zorgen dat jij als VA kan gaan starten. Dat jij als VA weet aan welke knoppen je kan draaien om jouw toekomst zelf in de hand te hebben.

Daarom heb ik dit exclusieve 1 op 1 programma ontwikkeld, 100% aandacht en winst voor JOU!

Start als VA

Met dit programma ben jij na afloop gegarandeerd gestart als VA!

Eenmalige investering €2.397

of een betaling in 4x van €625 

Je hoeft niet te twijfelen, jij kan ook VA worden!

Start met mijn programma en wordt gegarandeerd een zelfverzekerde VA!

Wacht niet langer, de wereld ligt open voor jou!