WIL JIJ WETEN OF JE KAN STARTEN ALS VA?

Schrijf je dan nu in voor mijn GRATIS masterclass 'Start als VA?'

Maar HOE start ik dan?

KAN ik dit wel?

Heb ik wel iets wat ik kan AANBIEDEN?

JA!!!! Ik kon het ook, dus jij kan het ook!

Ik kan me voorstellen dat je jezelf afvraagt of jou zal lukken een succesvolle VA te worden, waarbij je als een magneet de juiste klanten aantrekt.

Ik hoor je denken... Kan ik dit?... Durf ik te investeren in een nieuwe toekomst?... Hoe kom ik aan opdrachten?... Als ik nog niet weet wat mijn aanbod wordt?

Ik beloof je dat het antwoord een volmondig JA is. Ik heb cursisten successen zien behalen, variërend van uitvoerende VA's, meedenkende VA's tot Online Business Managers. Werkend vanuit huis, het strand of simpelweg als digital nomad.

chris-curry-UJij-wz7w88-unsplash-scaled copy

Jarenlang ging ik met heel veel plezier naar mijn werk. Ik was vrijgezel en had als doel de beste in mijn vak te zijn. En dat was ik. Ik was directie secretaresse/PA voor de top directie binnen ING. Ik was de vaste invaller voor de bestuurder en mijn baas was meer in het buitenland dan in Amsterdam. Mijn werk bestond toen al uit online contact en virtueel werken.

Toen ik op een dag mijn huidige man tegen kwam, kwam ook het onvermijdelijke...ik wilde niet meer 24/7 beschikbaar moeten zijn. Ik wilde graag wel een keer een date of een dagje weg met hem kunnen plannen zonder toch weer aan de slag te moeten voor mijn directeur. Daarnaast was de uitdaging eruit. Het steeds moeten doen wat een ander bedenkt en elke dag afwachten welke koers we die dag weer vaarden. Ik miste de vrijheid, de uitdagingen, maar vooral het gewoon echt kunnen genieten van mijn leven en mijn (inmiddels gevormde) gezin. Ik keek vol enthousiasme naar vrouwen die ondernemer waren geworden. Voor zichzelf een business hadden opgezet. Dit konden doen waar, hoe en wanneer ze maar wilden.

DAT WILDE IK OOK!

En dus ben ik dit, zodra ik een kans zag, gaan verwezenlijken. Ik ben een opleiding tot Virtueel Assistent gaan volgen en ben gestart. De rest is geschiedenis. Ik werk nu wanneer ik wil. Stop doordeweeks met werken om naar paardrijden te gaan met mijn dochter. Krijg enorm veel energie om wél meer te werken aan mijn eigen projecten om iets op te bouwen. Ik leef nu hoe ik mijn ideale leven vroeger onder een baas voor ogen had.

DIT LEER JIJ TIJDENS DE MASTERCLASS:

 • D E S I G N E R (3)

  Wat een VA is

 • D E S I G N E R (3)

  Hoe jij VA kan worden

 • D E S I G N E R (3)

  Waarom de eerste 5 stappen het belangrijkste zijn

 • D E S I G N E R (3)

  Hoe jij aan klanten komt

 • D E S I G N E R (3)

  Wat kernwaarden zijn

 • D E S I G N E R (3)

  Op welke manier je kunt starten met jouw VA-schap

 • D E S I G N E R (3)

  Waarom je niet al van te voren hoeft te weten wat je aanbod gaat worden

 • D E S I G N E R (3)

  Of je ook naast je baan in loondienst kan starten

Als virtueel assistent meer vrijheid hebben,
eigen tijd indelen of stoppen met de kinderopvang?

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE GRATIS MASTERCLASS!

WAT ANDERE DEELNEMERS ZEIDEN NA DE MASTERCLASS: